Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Windows 2000?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mulle tundub XP sama mis w2k ainult et XPl on graafilist saasta rohkem(mille ma nagunii välja lülitan). Praegu kasutan w2k, kui järgmine formaat plaanis, siis lähen w2k peale.

Comment

Praegu kasutan w2k, kui järgmine formaat plaanis, siis lähen w2k peale.
      heh

Praegu kasutan w2k, kui järgmine formaat plaanis, siis lähen w2k peale.
      hästi kirjutad :P
      Andke andeks mulle minu lollid küsimused
      nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

Mälu röövib windows niguinii W2k on NT -edasiarendus ja probleemid vôivad tekkida seoses riisvara ja resursside jaotamisega (W2k-d on nati raskem pange ajada)
        omal vahetasin 2k 98 vastu seepärast tagasi, et ei töötanud hästi muusikaproged (softisündid..cooledit..jônksutasid) kuigi resurssi piisavalt...
        Cool Edit Pro 2.0 pärast tahaksin ma praegu XP välja visata. XP on ilus küll, aga CEP jamab kuidagi. Salvestuskursor jõnksub edasi-tagasi jms. Mõtlesin Win2000 peale, aga Su jutust tuleb välja, et ega seegi parem ole :-/.

Krt küll. Win98 peale ka ei taha minna, sest seda olen ma suhtkoht vihkama jõudnud hakata.

Ja veel Windowsite RAM-i tarbimise kohta. Räägitakse, et Win95/98 ei oska üle ~256MB RAM-iga miskit peale hakata, samas kui Win2000/XP naudivad suurt operatiivmälu. Oskab keegi miskit öelda?

Comment

mul kyll muusika proged töötavad ilust win 2000's.
          win2000 ja XP on ilged rami röövlid... mul win2000 pärast arvuti vahest jumala koomas
          Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
          DeeJay Catass

Comment

Kasutan XP home-i ja ega midagi head kyll ei ytle ta kohta > Kohati hangub nii, et näpp kibeleb restardi peale. Eriti siis kui sys-i käima paned, boot-up on veel suht kiire aga nii kui win-i ette viskab on kuri majas. Umbes minut-kaks läheb selleks, et ta ennast "sisse loeks" ja midagi teha suvatseks

Comment

Kasutan XP home-i ja ega midagi head kyll ei ytle ta kohta > Kohati hangub nii, et näpp kibeleb restardi peale. Eriti siis kui sys-i käima paned, boot-up on veel suht kiire aga nii kui win-i ette viskab on kuri majas. Umbes minut-kaks läheb selleks, et ta ennast "sisse loeks" ja midagi teha suvatseks
              Sul võrgukaardil ip ikka käsitsi paika pandud?

Comment

võrku vast otsib..

Comment

Ega ei ole küll. Aga kui arvate, et sellest asi paremaks läheb siis võib proovida :-/

Comment

siin natuke juttu, kuidas vilesid maha võtta XP-l
                    http://www.hinnavaatlus.ee/phorum/viewtopi...pic.php?t=46051
                    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

võibolla tõesti. kuigi, ega ise ka ei ole mingi proff, mis sest et nii palju postitusi. aga kui annad infot, mis võim on, mis viga võib olla, siis äkki oskan aidata.
                      hmm, olin nüüd kaua jälle ära. võim on technics sa-210.

windowsi koha pealt seda, et tark oskab ka xp panna jooksma tuulekiirusel (registris mõned key valued ära muuta jne + gpedit.msc jne). 2000 on tõesti hea OS, kui seda confida osata. ps! 98 ei jookse kokku, pigem on viga masinas. või siis kuvari ja tooli vahel.

m.
                      Sügis on nagu teine kevad, mil iga leht on nagu lill. - Albert Camus

Comment

Working...
                      X