MPF3102AH 10,2 GB 7200 Nimelt säherdune vint surnud suri lihtsalt hommikul enam bios ära ei tundnud. Tean vähemalt kahte inimest veel kellel Fujitsu vindiga sama jama. Ei tea kas sellele mingit rohtu ka on ? Mingeid väga vajalikke asju peal pole kuulates mootor töötab.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Fujitsu HDD
Collapse
X
-
Normaalne! Nii nendega juhtubki. Tegelikult võib vints ise elus olla, neil läheb ühe mälu sisu hapux. Uut sisu sisse kirjutada..hm...tehases.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
hmm mul enamvähem sama isend a 20 Gigane.
töötab nii et lükkad arvutisse u 5 minutit on ketast ja siis kadunud (enam ei ole bios ka ära ei tunne)
seisab 2 nädalat riiulil lükkad masinasse jälle ketas olemas kuid ainult 5 minutiks
seal isegi mingi win peal see jõuab ka bootima hakata.Andke andeks mulle minu lollid küsimused
nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused
Comment
-
ei minu jaoks pole seal mitte midagi vajalikku peal.
A muidu 20 Giga vaba ruumi kuluks ära küll.
Amis tal seal nässus on? katsudes küll nagu midagi nii väga kuumaks ei lähe ?
Siis on mul siin veel kaks Seagate medalist 4312 te 4 Gigased. mõlemal on ilmselt elektroonika otsad andnud.
Ühel tunneb Bios ära kui jumper teises asendis on teisel ei tunne üldse.
vahetasin elektroonikad ära, siis sama elektroonikaga kaasnes sama viga.
Siis on veel 60 Giga IBM Deskstar.
BIOS tunneb ära ketta kuid edasi on kõik ketas hakkar khrrr khrrr khrrr tegema. ja jääbki tegema..
Olid vist umbes nii need asjad kui mu mälu nüüd ei peta
Aaa ja siis on mul veel siin üks 6 Giga Quantum ka veel.
millega sai omal ajal faile jms. ühest masinast teise transporditud ja ühel päeval lithsalt BIOS enam ära ei tundnud teda.
Kas need kõik on prügikasti liin ??Andke andeks mulle minu lollid küsimused
Comment
-
Quantum on juba sündinud Jõelähtme prügilas, Fujitsu samuti
Kõrisev IBM ka, kõik sedamoodi plõksuvad/kõrisevad vindid on pöördumatult kutud (enamasti).
SeaPeedi kohta ei tea täpsemalt.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Mina isiklikult muud ei ei ostakski kui Seagate.
Mul olnd neid 3 tk ja mitte ühegagi pole probleemi olnud
üks on muide 7 aastat töötanud ja töötab praegu sõbra käes edasi.
V.A. need kaks 4 Gigast millest ülevalpool juttu oli.
need jõudsid juba katkistena minu kätteAndke andeks mulle minu lollid küsimused
Comment
-
Nende Fu...Iitsudega on selline jama, et nemad hakkavad uskumatult kuumenema. Katsu töötaval vindil Cirruse kivi - see peaks olema tulikuum. Andmete päästmiseks peaks piisema sellest kui seda Cirruse kivi jahutada mingi suvalise cooleriga ntx. Endal on kogemusi umbes 10 sellise elajaga ja ainult 2 on olnud täesti surnud. Üks selline pisiviga veel nendel vintidel on selline, et nendele kipuvad bad'sid kole kergesti tulema. Minu soovitus on selline:
1. päästa vindilt oma stuff
2. viska vint nii kaugele kui jaksad
3. mine talle järele ja korja üles
4. vaata punkt 2.
Comment
Comment