Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kokkupakimise progre

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kokkupakimise progre

Soovitage vabavaralist kokkup. progre.Endal hetkel tugzip peal aga paneb pidevalt näkku.Et sooviks välja vahetada.

winrar. on küll shareware ja peale aja lõppu viskab iga kord kasti kui arhiivi avad aga selle elab üle. hea asi ikkagi :P

Comment

Winrar ei paki lahti enam kõike peale trial perioodi lõppu.Mina kasutan Filzip programmi.Pole mingeid probleeme olnud ja olen täitsa rahul.

Comment

winzip, winace

Comment

Kokkupakkimiseks WinZip, WinRAR ,avamiseks ALZip (vabavara,toetab 36 formaadi avamist,7 formaadi pakkimist). www.altools.net

Comment

pange mind vangi, aga kui põhimõttelist vabavara taga ei aja , siis WinZip 7.0 ja guuglisse serial jne.
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

mis ajast see winrar miski trialeare on ,...ma laadisin kunagi download.com ist alla ja 3 kuud juba funksib ja pole ma midagi cräkkind ega muudmoodi teda jebind

Comment

Soovitan samuti AlZip, mis on kodukasutajale tasuta. Pakib, vajadusel ka tükeldab nagu tahad. Võimalik ka *.exe arhiiv.

Tegeleb järgmiste üldtuntud laienditega …:
                .zip .rar .iso .cab .arj .bin

… ja lisaks ka:
                .alz .ace .arc .b64 .bh .bhx .bz2 .ear .enc .gz .ha .hqx .ice jar .lcd
                .lha .lzh .mim .pak .tar .tgz .uue .uu .war .xxe .z .zoo .001 .7z

Comment

IZArc - mu arust parim. Toimub pidev arendus ka.

7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO

http://www.izarc.org/
                  Beers of Estonia

Comment

Working...
                  X