Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

HP L1810 driver

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HP L1810 driver

Oskab keegi netist või mingi plaadikese pealt leida eelpool mainitud monitori draiverit?

ma suucin leida vaid mingit krdi testi, mis aga driveriga ple seotud.

Või tglt: öelge mulle, kas see monitor suudab 1024*768 resoga ka yle 85Hz toimetada?
    praegu ei luba, kui on vaid XP enda confitud. aga äkki oleks normi driveriga ka natu rohkem võimalik saada?

Aru ma ei või...

Tänx!
    Erilahendused.
    PS või mail.

monitoridel pole draivereid pmst, need on lihtsalt konfid, mis keelavad üle jõu käivad resod... kui tahad ikka saada, siis muuda ära standard -> super vga 1600x1200 ja peaksid saama kõik resolutsioonid ja sagedused.... muidugi kui monitor ei suuda näidata, siis ta tavaliselt jääb musta pildiga.

aga muidu tavaliselt plug and play on piisav, siis monitor ise ütleb millega tegu ja asi pannakse paika nii nagu vaja.

Comment

Google ütleb, et see on 18" TFT monitor. Kui nii, siis selle max. resolutsioon on 1280x1024 & 75Hz.
      Toetab sagedusi 60Hz ja 75Hz, kuigi visuaalset vahet pole...TFT monitor niikuinii ei vilgu nii nagu 'tavaline' kineskoobiga isend madalamatel sagedustel.

Suuremat resolutsiooni loomulikult ei tule ja siin ei aita ka mingid 'draiverid'..

Nii et vastus: ei suuda ja 85Hz ei annaks ka midagi.

Comment

Working...
      X