Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sony molu pilt lainetab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tundub, et kogu krempel tehakse ära prose sees. Mingil määral on asjaga seotud IC501 - lõppastme toite kivi.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mulle soovitati ka kineskoobi kaela peal olevaid potekaid mudida. Mida tarka/lolli need teha võivad?

Comment

ja mitu tükki sa neid sealt leidsid?

Comment

Sellised loomad.

Comment

Ei peaks aitama. Nad on staatilise ühituse "vastu" head, siis kui kiired kusagil lahknevad. Fookusele minu andmetel mõju puudub.
            Potesid võib vabalt näppida aga vaata mingi ruudustikuga musta taustaga pildi peal, mõju on paremini nähtav.
            Meenus veel selline asi et kui reatrafo alumisest potest heledust keerates muutub ka fookus ja vastupidi, on trafo sisse ehitatud pingejagur kutu. Selliseid vigu olen ise näinud. Sony trafod maxid paar aastat tagasi ca 1500++ raha.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

On olemas üks Sony pildi testiprogramm vms. Seal siis saab igast jooni ja värke paika panna. St testipildid. Aga see fookuse asi on selline, et nende juttide järgi ei saa aru, et viga oleks. Eks peab vist siis potesid kiusama hakkama.

Comment

reguleerida tohib ainult neid mis reatrafo küljes on,teisi ära puudu.

Comment

Working...
                X