Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ubuntu Linux 5.04

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by hYpNoTiZa@Apr 30 2006, 13:33
    aga jama nyyd selles, et see suuresti nimetatud GRUB boot loader ei toimi...
    hakkab täiesti tavaliselt windoosat laadima...
    linux teisel kettal
    Installisid Windowsi pärast Linuxit?

Comment

buudi linuxi plaadilt rescue režiimi ja siis taasta oma grub uuesti.

Comment

Originally posted by jan+Apr 30 2006, 14:15--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jan @ Apr 30 2006, 14:15)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-hYpNoTiZa@Apr 30 2006, 13:33
        aga jama nyyd selles, et see suuresti nimetatud GRUB boot loader ei toimi...
        hakkab täiesti tavaliselt windoosat laadima...
        linux teisel kettal
        Installisid Windowsi pärast Linuxit? [/b][/quote]
        ei, windows on ammu juba installitud ja paigas&#33;

buudi linuxi plaadilt rescue režiimi ja siis taasta oma grub uuesti.
        eemmm...ei õnnestu kahjuks... asi selline, et olen asja korduvalt üritanud installida, erinevatele ketastele, aga ikka ei võta üles.
        ps - kunagi jätsin kasutaja tegemata (cancel) ja siis sai asi korrektselt installitud, buutis ja puha aga siis enam ei saanud sisse logida :S

Comment

Mul ubuntuga sama jama, kordagi pole lubanud installimise käigus kasutajanime luua, veateateks annab, et kasutajanimi peab algama väikse tähega, kuigi mul see nõue täidetud. Siis tuleb see algul tegemata jätta, ning hiljem tuleb veel üks kord kus ta küsib ainult kasutajanime ning pärast kui ubuntu käivitub küsib kasutajanime ja parooli võid sisselogimisel esimest korda uue panna, mis jääbki sinu parooliks.
          Samas on ka ubuntu 5.10 päris puudulik. neti brauseril puuduvad paljud pluginad. Java installimiseks tuleb hakata käsureal seiklema. mp3, wma jpt video formaate ta ei tunnista- need saab pika kaevamise peale synapticu abil tööle (vähemalt mp3&#39;e sain).
          See et vahest mõni aken "pangestub" pole ka haruldane nähtus.
          Samas riistvara tunneb ta enamjaolt kohe ära mõningate mööndustega. USB pirnter ja floppy drive mul ei tööta, samuti mitte CD kirjutaja.
          Kasutaja sõbralikkusest ma selle versiooni puhul veel ei räägiks.

Comment

Sain õe käest ka flopi, millega ketast formaatida, aga-flopiseade ei tööta. Kui Windows veel oli, siis töötas ilusti. Nüüd ei kõssagi, ei lähe isegi see roheline tuluke põlema, rääkimata veel muudest töötamahakkamist märkivatest nähtustest.
            Mingi veateate virutab kah ette, kui püüan flopi akent avada.

Kuidas sel juhul saaks Linuxi maha installida?

Comment

Windowsi install teeb lilole, grubile ja teistele bootsektori programmidele lennukit, nagu Ville armastas öelda. Lilo bootsektori taastamiseks tuleb linuxi alt öelda lilo, grub&#39;i bootsektori taastamiseks oli ka mingi kaval käsk.

Linuxi mahainstallimiseks kiikad http://support.microsoft.com/kb/q171611/, teed bootloaderile lennukit, võtad linuxi all olnud partitsioonid kasutusele, neid vajaduse korral üle formaatides. Flopi on saatanast, flopit kasutades otsid ise õnnetust.
              If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Mul pole kodus netti sees.

Comment

Kas on Tartus mõni spets, kes saaks mu kettalt selle Ubuntu maha võtta? Saan vajadusel ketta ka tema kätte anda. Hinnas saame kokku leppida.

Comment

Originally posted by paadikapten@May 18 2006, 18:09
                    Kas on Tartus mõni spets, kes saaks mu kettalt selle Ubuntu maha võtta? Saan vajadusel ketta ka tema kätte anda. Hinnas saame kokku leppida.
                    saab aidata.kui huvi siis PS.

Comment

Working...
                    X