Tere,
juhtus niimoodi, et windowsis olles pani firefox kokku ja enam avada ei lasknud. M6tlesin, et teen restardi ja ehk hakkas lihtsalt segast peksma. Tegin restardi, aga windowsi enam ei lasknud. P6him6tteliselt hakkas windowsi laadima kyll, aga siis kui "graafiline" laadimine l6puni j6udis, tegi masin restardi. Seda ka safe modes jne.
Alguses peale rami sisselugemist annab ka mingi teate, et IDE kaabel ei ole ketta kylge kinnitatud, aga selle ma v2listaks, sest ma proovisin teist kaablit ka ja annab sama teate.
Mul suht m6tted otsas...
Esialgu windowsi veel n2ppima ei hakka.
Tegu on windows 2000 SP6
Ketas, mille kohta ta teate andis on 200GB maxtori ketas.
Masin ise on Intel p4 2,0 GHz, 512MB DDRAM... kui sellest mingit abi on.
PS sry t2pit2htede p2rast.
juhtus niimoodi, et windowsis olles pani firefox kokku ja enam avada ei lasknud. M6tlesin, et teen restardi ja ehk hakkas lihtsalt segast peksma. Tegin restardi, aga windowsi enam ei lasknud. P6him6tteliselt hakkas windowsi laadima kyll, aga siis kui "graafiline" laadimine l6puni j6udis, tegi masin restardi. Seda ka safe modes jne.
Alguses peale rami sisselugemist annab ka mingi teate, et IDE kaabel ei ole ketta kylge kinnitatud, aga selle ma v2listaks, sest ma proovisin teist kaablit ka ja annab sama teate.
Mul suht m6tted otsas...
Esialgu windowsi veel n2ppima ei hakka.
Tegu on windows 2000 SP6
Ketas, mille kohta ta teate andis on 200GB maxtori ketas.
Masin ise on Intel p4 2,0 GHz, 512MB DDRAM... kui sellest mingit abi on.
PS sry t2pit2htede p2rast.
Comment