Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

2 arvutit ja monitor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2 arvutit ja monitor

Kust võiks leida seadet, mis teeks võimalikuks
    kasutada ühte monitori kahel arvutil?

Selline asi täitsa olemas.Komplektis on lülitikarp,millega saab peale molude paralleelselt kommuteerida ka klaviatuuri ja hiirt.Ja komplektsed juhtmed.Stuff jummala tutikas,ostsin ise poest-oli hetkevajadus.Nüüd üleliigseks osutunud.
    Pole olemas asja,mida ei saaks p...e keerata.

Comment

Palju selline asi maksab?

Comment

osadel monitoridel on kaks sisendit ja ümberlüliti esipaneelil. sony g-seeria tuleb kohe meelde.
        GSM: 5039624

Comment

osadel monitoridel on kaks sisendit ja ümberlüliti esipaneelil.
          Eizo samuti.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ELFA kataloogist on selline seade täiesti saadaval:
            http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...-490-53&lng=est

Comment

Mu Panasonicu molul kah mingi teine sisend veel ja saab kah esipaneelil menüüdest valida kumba sisendit kasutad. aga kuidas sinna teine arvuti ühendada kui on viis erinevat otsa R,g,b,h-sync,v-sync ?

Comment

Mu Panasonicu molul kah mingi teine sisend veel ja saab kah esipaneelil menüüdest valida kumba sisendit kasutad. aga kuidas sinna teine arvuti ühendada kui on viis erinevat otsa R,g,b,h-sync,v-sync ?
                serigos müüdi minuarust se
                Andke andeks mulle minu lollid küsimused
                nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

Kas sellist seadet on võimalik ka ise teha.
                  Oleks see väga keeruline?

Comment

lihtsalt pakettlüliti ja VGA pistikud. Lihtne! Aga otsi seda lülitit - vene omasid ei ole ja teistel on kirves hind
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui ma õieti mäletan,siis kiskus selle karbi hind(arvestan ka juhtmed sisse,sest ilma nendeta on seade kasutu)kusagile 750 eegu kanti.Seade ise korralik,saab kommuteerida ka klaverit ja rotti.Kui tahad,saada mail.
                      Pole olemas asja,mida ei saaks p...e keerata.

Comment

lihtsalt pakettlüliti ja VGA pistikud. Lihtne! Aga otsi seda lülitit - vene omasid ei ole ja teistel on kirves hind
                        Milline konkreetne pakettlüliti selle jaoks sobiks.
                        Oskad ehk anda mõnda tootekoodi. Ühenduskeem oleks
                        ka vajalik.

Comment

Sul on vaja ringi lülitada 15 kontakti. Positsioone samapalju kui arvuteid. On nt. sellised millel ühel kettal 3 ümberlülitavat klemmi => 2 positsiooni (või oli see 3?). Selliseid kettaid peaks lülitil olema 5 tk. Koode leiad ilmselt ELFAt lehitsedes (mul ei ole hetkel ees). Vaata ka hindu
                          Ühe sarnase lüliti võin sulle eraldada.

Comment

Kas 8 kontaktiga ei saa?
                            rgb lülitamiseks 6 kontakti (signaalid ja maandused)
                            sünkro 2 kontakti.
                            Maandust lahti ei lülita.
                            Mida veel vaja lülitada?

Comment

Kas 8 kontaktiga ei saa?
                              rgb lülitamiseks 6 kontakti (signaalid ja maandused)
                              sünkro 2 kontakti.
                              Maandust lahti ei lülita.
                              Mida veel vaja lülitada?
                              monitorist lähevad arvutisse veel mingid data otsad(millega molu tüüpi jms kindlaks tehakse)
                              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                              X