Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Selline asi täitsa olemas.Komplektis on lülitikarp,millega saab peale molude paralleelselt kommuteerida ka klaviatuuri ja hiirt.Ja komplektsed juhtmed.Stuff jummala tutikas,ostsin ise poest-oli hetkevajadus.Nüüd üleliigseks osutunud.
osadel monitoridel on kaks sisendit ja ümberlüliti esipaneelil.
Eizo samuti.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Mu Panasonicu molul kah mingi teine sisend veel ja saab kah esipaneelil menüüdest valida kumba sisendit kasutad. aga kuidas sinna teine arvuti ühendada kui on viis erinevat otsa R,g,b,h-sync,v-sync ?
Mu Panasonicu molul kah mingi teine sisend veel ja saab kah esipaneelil menüüdest valida kumba sisendit kasutad. aga kuidas sinna teine arvuti ühendada kui on viis erinevat otsa R,g,b,h-sync,v-sync ?
serigos müüdi minuarust se
Andke andeks mulle minu lollid küsimused
nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused
lihtsalt pakettlüliti ja VGA pistikud. Lihtne! Aga otsi seda lülitit - vene omasid ei ole ja teistel on kirves hind
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Kui ma õieti mäletan,siis kiskus selle karbi hind(arvestan ka juhtmed sisse,sest ilma nendeta on seade kasutu)kusagile 750 eegu kanti.Seade ise korralik,saab kommuteerida ka klaverit ja rotti.Kui tahad,saada mail.
Sul on vaja ringi lülitada 15 kontakti. Positsioone samapalju kui arvuteid. On nt. sellised millel ühel kettal 3 ümberlülitavat klemmi => 2 positsiooni (või oli see 3?). Selliseid kettaid peaks lülitil olema 5 tk. Koode leiad ilmselt ELFAt lehitsedes (mul ei ole hetkel ees). Vaata ka hindu
Ühe sarnase lüliti võin sulle eraldada.
Comment