Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Sul on vaja ringi lülitada 15 kontakti. Positsioone samapalju kui arvuteid. On nt. sellised millel ühel kettal 3 ümberlülitavat klemmi => 2 positsiooni (või oli see 3?). Selliseid kettaid peaks lülitil olema 5 tk. Koode leiad ilmselt ELFAt lehitsedes (mul ei ole hetkel ees). Vaata ka hindu
Ühe sarnase lüliti võin sulle eraldada.
Kas nii lihtsalt ümberlülitusmeetodil asi käbki ja mingeid muid juppe ei olegi vaja vahele panna.
Nagu ma aru saan on sul selline lüliti olemas. Palju
sa selle eest küsid.
See on üks kõige lihtsam võimalus. On ka muid automaatseid karbikesi. Lüliti on töökindlam ja ei põle staatika peale maha.
Switch on pärit just sellisest karbist. Võid kasvõi terve karbi saada. Maili!
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
otsi poodide hinnakirjast
võlusõna on KVM (KeyVgaMouse) switch.
näide: http://www.beesting.ee/index.php?PHPSESSID...vm&id=2&x=0&y=0
mul on selline(esimene) tööl olemas. kaablid vist natuke üle meetri ja kommuteerimine käib klaverilt. seega ei pea kopsik isegi mitte laua peal olema. kavatsem koju ka ühe osta, aga hetkel pole lihtsalt aega olnud
seal on paar kavalust. Kõigepealt releedega jääks klaviatuuri, hiire jne ots lahti, seega kui arvutit ilma sellele lülitamata buutida (voolukatkestus), siis ei tuleks need seadmed üles. Samuti võib releekontakt rikkuda piisavalt kõrge sagedusega videopilti. Seepärast on korralikes seadmetes ikka elektrooniline lülimine ja neile emuleeritakse mingil määral seadet.
Endal tööl on serverikapis trendneti 4-pordine. Siiani töötab väga kenasti.
Comment