Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

acer monitor õhtal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

acer monitor õhtal

monitor acer acerview76e 17 tolli tegi sellist pulli: keset netis surfamist viskas korraks pildi eest , siis tagasi ette ja uuesti eest ja enam ei msikit ...must ekraan. Kui toitejuhet natuke aega seinast väljas hoida ja siis uuesti vooluvõrku ühendada ja eest nuppu vajutada siis korraks lööb selle rohelise märgutule ees põlema ja nagu võtab monitori taha ning siis kustub sujuvalt ja jälle kõik.

aidake .....kas on midagi teha või tuleb ära visata ??

pakun välja, et viga võib olla videokaardis, proovi teist molu ja teist arvutit!

Comment

teise moluga kõik ok ...vieokaart ok

Comment

Kas sama kaart töötas teise moluga aga hädalisega mitte üheski reziimis?
        Aceril oli üks konde tihti vigane. Realaotuse tagasiside ahelas, läks otse lõpuka kollektorilt läbi sobitus/kaitseahela TDA kivi peale. Pinget jäi kondele üle kilovoldi ja nii ta otsa saigi. Asub reapoolide pistiku otseses läheduses, mahtuvus kusagil 100pF...1nF/k2V. kujult ketas, pruun. Põlenult eriti pruun ja tavaliselt hakkas pragu kestas silma ka või lagunes väljaviik lausa küljest.
        Oli ka nutikamaid isendeid, kes läksid "natuke" lühisesse, nii 100k kanti. Mõõda testriga, keraamiliste kondede takistus on iga mõõteriistaga vaadates lõpmatu suur.
        Muidugi võib ka reatranss ise lühises olla (sellest võiks lausa alustada). Põhjus ilmselt samas kondes. Siis võib ka laotuskivi + nimetet ahel maha põlenud olla.
        Heal juhul ma leian selle kivi aga... tüüpi küll enam ei mäleta.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

felch , sinu jutu järgi ma pakun et asjal pole mõtet ...läen rebin kuskilt kasutatud trääsa poest 2-3 sotaga samasuguse asemele ...oma vaeva vähendamiseks ...ega ma ise suurem asi elektroonik pole ka ......pärast saan vasta näppe ka veel kuskilt ......tänud igatahes kõigile ;P

Comment

Näh nüüd, oma arust ei mõnitanud üldsegi Ikka saab parandada, on kasuks elektroonika õppimisel ka ja puha. Kas tasub, on iseasi. Kui too kivi tüesti vigane ja mul asendus olemas, vahetan 2...eee...karastusjoogi vastu. Iseenesest ei peaks keerukas viga olema, need mollid olid suht elementaarsed.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

a no ma huvi pärast uurin veel seda asja ....mul üks vähe targem sõber kao lemas ....äkki kahepääle saame sott imis viga on , siis kui kivi vaja siis tean kust saan :P

Comment

vähendasin oma vaeva sellega et ostsin 200 krooni eest teise samasuguse ...veits väsinud kineskoobiga monitori ja vahetasin plaadi ära ....ja toimib nagu kellavärk .....teema lukku minopoolest

Comment

Working...
                X