Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Toiteplokk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Toiteplokk

Kui arvutil on originaalis 400w toiteplokk......kas teeb halba kui panen selle asemele nõrgema(300W)ploki?

sa pead olema kindel, et see 300W arvuti ka ära toidab. kui toidab, siis pole vahet.

Comment

ei teee halba midagi ....ma ei usu et sul 300w äragi kulub .....jääb üle sellestki ...

Comment

Originally posted by haistag@Apr 22 2006, 12:38
        ei teee halba midagi ....ma ei usu et sul 300w äragi kulub .....jääb üle sellestki ...
        oleneb arvuti koplektist kui sul ikka 2x tuumaline prose 2gb rammi ja 2x 7900 slis töötavad jääb see kohe kindlasti väheks ei usu et see isegi winni niimoodi buudiks. toiteplokk võiks olla mõne kvaliteet firma poole, näiteks chiefetc v fortron vms. ja vältida codegen junne.

Comment

mul on pentium4 3000+, 512MB, ATI Radeon x550, 160hdd, ja dvd-rw,see peaks ju ära toitma.???

Comment

Originally posted by patsa@Apr 22 2006, 14:37
            mul on pentium4 3000+, 512MB, ATI Radeon x550, 160hdd, ja dvd-rw,see peaks ju ära toitma.???
            mis firma toide see 300w on?

Comment

ATX

Comment

IRW, hea firma, äkki oli veel mõni nimi peal?
                Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

firma on ATX? see peaks ikka tüüp olema (ATX ja AT - vastavalt siis pistikule, AT vanemat tüüpi)

Comment

Kui see 300W on ikka antec või midagi sellist, siis pole hullu midagi.
                    Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                    Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Working...
                    X