Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Starman mini

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Starman mini

Mul selline küsimus, et nuh mul on Stamrani mini pakett ning selle ühendus on 64 kb/s, kuid mul tõmbab keskmiselt asju alla 8-10 kb/s. Küsimus selline, et kas on võimalik mingit moodi seda kiiremaks teha, et nuh kasvõi 30 kb/s kätte saada. Mu sõbral on sma ühendus, kuid temal tuleb alla 35-40 kb/s! Mis jama võib olla? Ja kui mina tõmban netist stuffi siis see hetkeline kiirus kõigub nagu väga aeglaselt ja vähe, kuid sõbral kõigub see pidevalt ja kiiresti! Kas keegi oskaks aidata?  ??? ??? ???
    [img][/img]

ma arvan, et sul tuleb ka ikka 64 kbit aga sa näed 8 KBaiti

kontrolli, kas ikka on baidid või bitid

ja millega sa seda vaatad? proovi seda http://www.dumeter.com

mul ka mini muide ja max kiirus on 94kbit stabiilselt, miski 14KB siis  ;D
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

... mul on Stamrani mini pakett ning selle ühendus on 64 kb/s, kuid mul tõmbab keskmiselt asju alla 8-10 kb/s ... kas on võimalik mingit moodi seda kiiremaks teha
      Oma ühenduse tegelikku kiirust saad mõõta Starmani www-l. Jaga tulemus 8-ga ja saad KB/s. Ise kiiremaks teha ei saa, aga võib juhtuda ajale, kus "liiklus" väike ja siis on küll kiirust rohkem.

Comment

STV saab vist kiirust niimoodi et.

Neil on seal võrkari MAC aadressi järgi kiirus paika pandud.
        et kui paned oma võrkarile mõne kiire ühendusega venna MAC aadressi siis peaks selle venna kiirus olema sul.

Jutt oli teoreetiline.
        ei tea kas tegelikkuses asjad nii käivad ja see võimalik on ???
        Andke andeks mulle minu lollid küsimused
        nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

asi k2ib Modemi maci j2rgi mitte arvuti maci j2rgi...

Comment

aga kas mingi lisavarustusega ei ole võimalik kiirendada netti, nuh võimendada vms?

Comment

maksad rohkem ja ongi rohekem netti.
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Mul selline küsimus, et nuh mul on Stamrani mini pakett ning selle ühendus on 64 kb/s, kuid mul tõmbab keskmiselt asju alla 8-10 kb/s. Küsimus selline, et kas on võimalik mingit moodi seda kiiremaks teha, et nuh kasvõi 30 kb/s kätte saada. Mu sõbral on sma ühendus, kuid temal tuleb alla 35-40 kb/s! Mis jama võib olla? Ja kui mina tõmban netist stuffi siis see hetkeline kiirus kõigub nagu väga aeglaselt ja vähe, kuid sõbral kõigub see pidevalt ja kiiresti! Kas keegi oskaks aidata? ??? ??? ???
                [img][/img]
                minuarvates on sul selle raha eest piisavalt netti..aga kui vastupidist arvad eks helista siis starman-i helpdeski ja vaata mis nemad ytlevad ;D

Comment

Maksad rohkem ja ongi rohkem netti? Kiikasin Starmani kodulehele ja sain "mini" kuutasuks 149 krooni + 99 modem. Nagu kihu palju maksta 64 kbit/sek eest? Endal on kodus ka nett 1,1 kuni 1,5 Mbit/sek kuutasuga 149 krooni ja mitte mingit kaabelmoodemit.

Comment

Maksad rohkem ja ongi rohkem netti? Kiikasin Starmani kodulehele ja sain "mini" kuutasuks 149 krooni + 99 modem. Nagu kihu palju maksta 64 kbit/sek eest? Endal on kodus ka nett 1,1 kuni 1,5 Mbit/sek kuutasuga 149 krooni ja mitte mingit kaabelmoodemit.
                    No sina oled see õnnelik kes on hea koha peale elama sattunud

minu krt ET jaoks vaja 440.- iga kuu kuskilt kokku sebida
                    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
                    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

Working...
                    X