Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
see mul on aga ei oska sellega midagi muud teha kui töödelda valmisolevat divx videot
Aga vaja oleks sellist proge mis teeks selle divx, kui mul on masinas video in -iga salvestatud video(pakkimatta analoogiga filmitud klipid)
win 98 all sain ,,tmpgec,, või midagi taolist
aga nüüd on kõvakas nii täis, et kahju laste videosi loovutada format c -le.(kaameras enam pole)
http://newsgate.rio.ee/ on ee.hobi.video arhiiv, sealt leiad oma küsimusele kindlasti enam kui ammendava vastuse. Mina olen siiani mpg-ks pakkinud. Ja kui mõistliku tulemuseni lõpuks jõuad, siis võiksid siia kirjutada step-by-step õpetuse, millega ja mida tegid, ma ise ei viitsi arhiivis sorada ;D
see mul on aga ei oska sellega midagi muud teha kui töödelda valmisolevat divx videot
Aga vaja oleks sellist proge mis teeks selle divx, kui mul on masinas video in -iga salvestatud video(pakkimatta analoogiga filmitud klipid)
aga nüüd on kõvakas nii täis, et kahju laste videosi loovutada format c -le.(kaameras enam pole)
otsi mingis menüüs on vide compression
siis jah ei môju,kui on pandud sealt direct stream copy
ahjaa, divx koodekid peavad kah olema installitud
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
kas tmpgec siis ei tööta xp all
ja mpeg-d vist oskab Nero ka kokku pakkida, proovisin ükskord VCD-d teha
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
"Gordian Knot" Tirida saab: (www.doom9.org) sellel kõik proged peale peale divx5 codeci kaasas see tuleks eraldi tirida ise olen seda kasutanud DVD ripil ja arvutis oleva sati kaardiga salvestatud filmide kokku pakkimisel 1,5 tunnine film pakkimatta mpg2 formaadis 2,5-3GB.
Comment