Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Msn jamab.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Msn jamab.

Probla siis selline. Hakkan oma kasutajaga sisse logima ütleb et service is temporary unavailable. Aga panen mõne teise kautaja logib plaks sisse. Aint minu kasutajaga ütleb sellise veateate. Milles võib probleem seisneda??

Oleks kiiret abi vaja, kuna messengerit läheb töö asjus vaja.

näiteks see:webmessenger
    kindlasti on ka teisi

on küll ajutine lahendus aga kiired asjad saab tehtud.ie peal proovitud ja töötab normaalselt

Comment

Vot kurjam ei lähe seal ka sisse. Ütleb et ka mingi server jamab. No lihtsalt ei hakka mõistus peale. Teise inimese kontaktidega läheb sisse, minuomadega mitte

Comment

Samas ütleb selle windows messengeriga, et viga võib ka neti ühenduses olla. Aga ma ei usu eriti. Ütleb et tee service kontroll. No tegin. Lööb ilusa ja kena kirja ette et All systems are stable and running.

Jällegi sellest ma aru ei saa, miks siis teine inimene, ehk mõni teine aadress sisse logida saab. Kas minu kasutajaga ons siis midagi korrast ära

Comment

http://www.e-messenger.net/ ise ka vahest seda kasutand

Comment

Kas teine kasutaja pole äkki mujal riigis ennast registeerinud.Näiteks mul sõber on soomes registeerinud ja aegajalt tekib kummalisi erinevusi.Reeglina sellise veakirjaga nagu sul ei tööta messengeri server,mis ju igas regiooonis oma.See viga on tavaliselt ajutine.

Comment

Jumal tänatud. Hakkas tööle.
              Abi oli messengeri help-ist. Saatsid kohe spets meili, et mida teha

Comment

Paste see meil siis siia kah, on teemast mingit tolku.
                Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by Elukaz@May 19 2006, 23:05
                  Paste see meil siis siia kah, on teemast mingit tolku.
                  Endal oli sama jama vahepeal. ei mäletagi kuidas korda sai, vist ronisin teise masina taha ja töötas. et probleemi ei lahendanudki, huvituks ka siis selle meili sisust kui saladus pole.
                  Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
                  Andres, djhut.pri.ee
                  59103952

Comment

...Kus hundist räägid :angry:

Tuli seesamune probleem ka mulle külla... Service is stable and running, aga mind sisse ei lase. saadan samasuguse pahase kirja neile, kuigi praegu on juba õhtu ja vaevalt et niipea vastavad...
                    Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
                    Andres, djhut.pri.ee
                    59103952

Comment

viga on selles et serverid asuvad igal pool laiali ja kui ühe kasutajaga sisse saad siis teine kasutaja võib olla sul teises serveris. Näiteks ükskord oli neil server rikki läind ja mu msnis mõned kontaktid läind. Sellga kaasnes ka teise msni aadressi kõlbmatuks muutumine: lisad kedagi msni aga koputust teised ei näe.

Comment

Working...
                      X