Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kinniste protidega serverimängimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kinniste protidega serverimängimine

Oleks vaja programmiga striimida netti ajutiselt infot, selleks panen progre käima, ütleb et striimi aadress on minu iport8000 ehk xxx.xxx.xxx.xxx:8000/listen.pls
    Porti ise muuta ei saa, aga paraku on mul port 8000 kinni (nagu ka ülejäänud 65k porti, va. 2 standartset porti, milleks siis vist 113 ja 400 millegiga. Kas kuidagi oleks võimalik probleemi lahendada ilma, et peaks maksma elionile pordiavamis tasu?
    Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
    Andres, djhut.pri.ee
    59103952

Oh, muidugi ei pea elionile maksma, ma võtan ka heameelega selle raha vastu ja teen sulle edasisuunamiseks pordi 8000 oma serverisse...

Muide, mis takistab kasutamast neid lahtiseid porte?
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Originally posted by andreie@May 22 2006, 22:54
      Oh, muidugi ei pea elionile maksma, ma võtan ka heameelega selle raha vastu ja teen sulle edasisuunamiseks pordi 8000 oma serverisse...

Muide, mis takistab kasutamast neid lahtiseid porte?
      EI saa ise valida porti, mille kaudu striimida.
      Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
      Andres, djhut.pri.ee
      59103952

Comment

Kui ruuter vahel, siis võid ju suunata oma masina pordi 8000 edasi välisvõrku mingile vabale pordile, näiteks 113.
        Siiski, enamus programme võimaldab porti muuta. Loe põhjalikumalt dokumentatsiooni, uuri konfifaile jne.

Comment

Originally posted by digital@May 23 2006, 20:53
          Kui ruuter vahel, siis võid ju suunata oma masina pordi 8000 edasi välisvõrku mingile vabale pordile, näiteks 113.
          Siiski, enamus programme võimaldab porti muuta. Loe põhjalikumalt dokumentatsiooni, uuri konfifaile jne.
          olen uurinud. muuta saab striimitava serveri ip aadressi, kui ka porti, kui ise striimid, siis ei saa porti valida.
          Andres, djhut.pri.ee
          59103952

Comment

Viimane kord tegin endal coyote rooteril port 113 suunamise port 21 peale oli vist paar minutit klõpsimist
            Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
            1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
            2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Originally posted by murphy@May 24 2006, 00:47
              Viimane kord tegin endal coyote rooteril port 113 suunamise port 21 peale oli vist paar minutit klõpsimist
              Pole kahjuks ruuterit (veel), aga kui selle hangin, siis on see võimalik?
              Andres, djhut.pri.ee
              59103952

Comment

Working...
              X