Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

videokaartiga mure

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

videokaartiga mure

Gainward GF4 TI4800 128MB DDR AGP 8X VIVO / TV / DVI 290MHZ EC 620MHZ MC mull tegemist sellise kaartiga sellel peaks olema ka video sisend aga mina ei sa küll mitte kuidagi seda tööle oskab keegi aidata äkki peab mingeid lisa progesid installima või kuida ja video väljundiga on sellien probleem et kõik pilt jookseb ilusti välja aga kui tahan filmi vaadata siis muud kõike näitab aga filmi pilti ei näita oskab keegi nõu anda.

Ja siis üldse arvutiga on selline probleem et, 3,3v pinge on kogu aega min piiri peal seal ca 3,12-3,14 mis võiks selle tingida oskab keegi öelda muud pinged on kõik paigas äkki lahja toide ei oska rohkem ise midagi arvata.

Kas sul (Nvidia vist?) WDM capture driuver on installitud? XP paneb oma kruvikeerajad aga need ei kõlba. Vähemalt videot nendega sisse ei saa. Installikal on kõik olemas. Võrgus tootja lehel kah.
    Pngest-toide võib lahja olla küll kuid siis asi ei peaks enam üldse funkama. Kui mõõdad emaplaadi asjadega, on viga ilmselt selle A/D muundis. Nad ei ole mõõteriistad.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kas filmi pilti ei näita telekas või arvutis? Mul ei näita arvutis, aga telekas näitab.

Comment

Mul oli sama jama GF4 Mx440 64Mb.DDr ,et video jooksis monitoril ilust aga telekas kõikke muud näitas aga sellel kohal kus oleks pidanud olema video oli hall laik. Aitas kui installisin vanemad driverid.

Comment

VDM install ei õnnestu, miski pärast ja install plaadil ei ole selle vidio in/out kohta midagi.jah monitoris on pilt olemas aga telekas ei ole.
          Kaart on jah nvidia oma kas selle kaardiga peaks toimima ka tvtool või minul iga tahes ütleb et ei leia chipseti.

Comment

Kui tahan installida VDM capture video devicet annnab sellise kirja ette This device cannot start( code 10).
            No mina ei oska rohkem midagi teha olen proovinud windowsi updatei teha aga ei midagi graafikakaarti driver on kõige uuem 44.03 ja Wdm on 1.27

Comment

Sa vanad draiverid ikka enne maha võtsid?
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ikka võtsin, kõik teen nagu õieti aga ei toimi minu mõistus otsas ostsin veel ekstra selle pärast selle kaardi et video in ja puha ja nüüd ei funka.

Comment

Veel üks idee. Katsu kõik videodraiverid nii maha võtta kui annab.Et jääks miski standard draiverid ainult peale. Kui XP
                  hakkab omaenese tarkusest jälle draive tagasi toppime, siis katsu näha, mis nimega .inf faili ta otsib.Siis katsu see fail masinast üles leida ja ära killida, ja siis plaadi pealt(kindlasti või netist) uuesti otsast peale asjad paika ajada.

Comment

Mul sama kaartiga küll näitas telekas filmi ilusti Veidi nõksus mõnes kohas aga ei tea millest see tulla võis ?!?
                    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
                    DeeJay Catass

Comment

Geforce kaartide lahendus on TVTool. Otsi googlest.
                      "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

tvtool ka ei aita sama asi täpselt

Comment

jätke pull asi lihtne desktopil parem klõps properties sealt põrutad setings peale sealt advanced ja seal ju selline koht nagu monitors pane telekas sealt primary ja asi valmis film ongi telekas ja sis arvutis ei ole

Comment

Working...
                          X