Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

vana molu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vana molu

tere tevalolased
    sõber soovitas, et on hea ja asjalik foorum. äkki saan oma murele siit lahenduse
    asi siis selles et arvutil ürgaegne monitor. plaanin juba pikemat aega uue ostmist aga raha jääb vajaka (nagu tavaliselt ). senikaua kuni sellega tõtt vahin, tahaks raibet korda saada. asi siis selles et pilt kole väike. monitori tüübiks hyundai (!!) HCM-421E, ja mõõtmetelt 15 tolli... aga kohe kuidagi ei venita seda välja. mõlemast servast (vasak-parem) on 2 senti musta maad. õnneks saab ülemist-alumist serva venitada, kuid sel juhul muutub neljakandiline pilt ümaramaks. mitte palju aga aru on saada... ja hertse laseb panna ainult 50. nagu teada on sellise numbriga molu taga olemine silmade surm. videokaardi settingutest saab seda "teoreetiliselt" küll suuremaks panna (samas ka resolutsiooni, praegune maksimum on 800x600), kuid sellepeale hakkab molu pinisema ja pilti ette ei võta. elupäästjaks on tvout, kui mõni mäng midagi muudab, siis näeb vähemalt kohta kust resolutsiooni maha tõmmata
    vähe teadjam vend rääkis kunagi midagi läbipõlenud (või siis minemisäärel) kontrollerist (??)
    ühesõnaga, monitori passi pole ja netist infot pole leidnud... arvatavasti ei saagi sellega paremat pilti... või on äkki mingi salatrikk, mis asja korda ajaks ??
    tänud

Katsu leida originaaldraiverid.Kujutan ette,et see on päris raske ettevõtmine.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Kui su videokaart lubab sagedusi seada, pane peale 31,5kHz rida ja vaata milliseid kaadrisagedusi sellega saab. Peaks saama rohkem.
      Kontrollerit selles molus vist ei olnud aga mängides rea lõpu kondedega, saaks pilti laiemaks küll. Samuti mõjub ühe pooli südamiku kruvimine (NB!!! ainult plastkruvikaga)
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

äkki teed puust ette ja punaseks.... mul niikuinii midagi kaotada pole... kas sagedust muudetakse tarkvaraliselt ja mingi progega... settingutes mul vähemalt sellist asja pole (kaardiks on geforce 2mx)... ja kust ma pooli üles leian ?

Comment

Vaata displei setingutes advanced alla ja ürita sealt leida adapter ja sealt variant sagedusi muuta. Võimalik, et pead võrgust mõne utiliidi tõmbama. Mis tüübina molu end süsteemile tunda annab üldse? Default monitor või miskit muud?
          Pool on (kui on) molu sees kusagil punase koobi külge mineva juhtmega kõrgepingetrafolähedal. Ainus pool, millel krutitav südamik. Kuuskantotsaga ferriitsüdamik sees! Metallkruvikaga keerata ei saa - kuumeneb kohe üles ja lõhub südamiku ära.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

osad videokaardid annavad monitorile 50 hertsi kui tv-out taga on..diseibli see 2ra, vaata,kas l2heb paremaks
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
            X