Kuna siin foorumi pastet kasutada ei saa, siis on probleem SIIN]
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kas vigased mälud või kõvakettad???
Collapse
X
-
Vs: Kas vigased mälud või kõvakettad???
Copy: http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewto...7916&highlight=
Paste:
Arvuti saab oma toite pikendusjuhtmest, millel on on/off lüliti ja toimus sinna ühe juhtme lisamisel kiire välja/sisse lülitamine, mille tagajärjel alustuseks ei suutnud Win XP Pro käivituda kaugemale kui ikoonid desktopil(wini logoga, mitte omase), seejärel läks win vaevaliselt käima ning hiir kiilus u. 30min. kasutamise järel kinni ja lõpuks ebaõnnestus käivitamine üldse
Mälud sai kordamööda välja võetud, kuid win ei bootinud ka siis. Sai proovitud ka mõlemat ketast eraldi, tulemus sama. Tegevus peatub peale küsimusele, kuidas win käivitada(normal, Safe Mode jne.) vastamist. Proovisin ka uuesti wini pääle saada, tulutult, jookseb kokku Starting Windows tekstiga
Kas on reaalne, et mälud läbi põlesid või said kettad kannatada või hoopis mingi muu vigastus võinud tekkidaMa ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
Ma ise laseks mõne mälu- ja süsteemi testi jooksma. Vaataks tulemusi ja uuriks edasi.
QTPro on 1 võimalik testproge, käivitub ka floppy-lt.
PS, Akende reinstall ei anna tihti tulemusi, peaks tegema puhta vuugi!- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Tänud neile kes teksti siia aitasid üles panna.
Kas need test proged töötavad wini töötamise ajal? Ma kahjuks sellest asjast loll kui lauajalg ja win tööle ei lähe. Kui proovin panna teise mälu, kas on ka reaalne oht see läbi lasta?
TO felch:sinu kirjutatud teksti viimane rida on minu jaoks nagu hiina keel
TO bloody-orc:ju ma siis ei oska, aga äkkist õpetad kuna hiire parema klahviga see minul kohe kuidagi ei õnnestuNo ikka täitsa nukas, kagunukas!
Comment
-
Ma väljendusin natuke segaselt. Tahtsin öelda, et Windowsi puhul on reinstall või repair mõnevõrra kasutud tegevused. Kui uut süsteemi on tõesti vaja peale panna, tuleks enne ketas tühjaks teha, võib-olla isegi üle formaatida ja siis installida.
Enne aga lase tõepoolest mõni testprogramm käima (floppy-lt bootides, mitte Windowsi alt) ja vaata, mida ta arvab.
Sa ei maininud, mis kõvaketas masinas on. Nt. Quantum'i 20 Gb ketastegi oligi probleeme, vea sümptomid kahtlaselt sarnased sinu kirjeldatule. Sel juhul aitab vaid uus (ja teise firma) ketas.
Samuti võiks heita pilgu masina emaplaadile, äkki on seal punsunud elektrolüütkondensaatoreid.
Nagu näed, on võimalusi palju.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Linux Live ei lähe kah käima jääb Detecting hardware to find CD-ROM drives ajal 83% ja teksti "Mooduli ´ide-disk´ laadimine seadmele ´LINUX ATA DISK´..."
Kas viga ei või olla CD seadmetes, kuna u. 2 nädalat enne kokku jooksmist, keeldus arvuti kahe erineva NERO versiooniga nii DVD-d kui ka CD-d kirjutamastNo ikka täitsa nukas, kagunukas!
Comment
Comment