Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

HP Laserjet 5 L paber jääb sisse kinni :(

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HP Laserjet 5 L paber jääb sisse kinni :(

Niisiis niisugune laserprinter mul. Prindib lehe ära aga see tuleb ainult poolenisti välja ja oranz tuli hakkab põlema. Nüüd paber välja tõmmata siis on see korralikult prinditud. Kui järgmist lehte printida tahta siis tooner välja - natuke rulle katsuda, ma ei tea ainult millist (!) ja heal juhul hakkab roheline tuli põlema. Oskab keegi midagi soovitada, õlitada või midagi. Sain printeri alles mõnda aega tagasi, algul oli sama jama aga siis panin lihtsalt selle püstaku paberit täis ja printer jäi praeguseni rahule
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Vs: HP Laserjet 5 L paber jääb sisse kinni

teada asi, olen kümneid parandanud, tuleb paar juppi ära vahetada.

Comment

Mis vigurid seal ära tuleb vahetada? Mis summa nad maksavad? Äkki annab kohendada asja siiski. Ma prindin kuskil 10 lehte nädalas umbes.
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

loodan et teemaalgataja ei pahanda kui küsin siinkohal ka seda, kas mitme lehe sisseimemisest ka on võimalik lahti saada?
        Beers of Estonia

Comment

Sama jama olnud. Ma prindin ühe lehe kaupa ja siis probleemi ei ole. Mina sain asjast nii aru, et ta, ahnepäts, tahav sisse võtta mitu lehte korraga ja siis tekibki selline jama. Mitme lehekülje printimisel sisestan teise lehe sahtlisse alles siis, kui paberi led on vilkuma hakanud[kollaselt]. Kui paber on omaks võetud, siis lõheb tuli roheliseks ja on kõik korras. Kui sa mingi 10 lehekülge prindid nädalas, siis ei tohiks see eraldi lehtede sisestamine ära tappa.

Comment

Õlitamine ja määrimine ei aita.

Printeri mingid plastikdetailid (kahjuks peast ei tea täpselt, millised) on kulunud. Meil sarnane printer väsis peale 8a töötamist samuti ära ja hakkas pabereid mitmekaupa sisse võtma.

Remont maksis umbes sama palju kui kasutatud printeri hind, loodetavasti kestab nüüd jälle 8a

P.S. vahepeal üks hea kodanik informeeris mind, et saab ka odavamalt...
            viimati muutis kasutaja andreie; 06 June 2006, 21:08.
            If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Ok, kui koju jõuan proovin ühe lehe kaupa söötmist, kuigi sellest see kamm nagu pihta hakkaski. Minu meelest ei võta ta mitut lehte korraga sisse. Lihtsalt ei lase lõpuni prinditud lehte välja. Aga äkki on hoopis softi viga? Kui ma selle printeriga mässasin siis jäi arvutis (XP d jookseb) kella juures printeri märk ette, ära canceldada print processi ei lasnud vaid kui lõpuks jälle tööle hakkas printis selle sama lehe uuesti. Panid järgmise asja printima siis jäi see leht mällu. Tegin restardi arvutile tõmbasin printeri seinast välja ikka oli arvutil "teene" meeles.
              kui poleks õllejogurtit
              - Õ.Õ.

Comment

Seal printeri sees on üsna mitu andurit, mis lehe teekonda jälgivad. Võimalik, et sul seal lõpus andur kinni jäänud või tolm vahel ja printer saab aru et leht juba väljas.
                Beers of Estonia

Comment

siin ei ole tolmu ega softiga mingit pistmist, asi puhtalt kulunud detailides.

Comment

Mitme paberi võtmises on süüdi kummilulla paberipaki taga. Selle remonditöökoja hind oli (ammu !) 500 raha. Ilmselt on lihtsam ühekaupa paberit sööta.
                    Kummi elustamine ei anna üldiselt tulemusi.
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

mina parandasin kruvikeerajaga ja PVA liimiga printeri ära. Detail oli kulunud ja võlli otsas käis ringi. Sai liim vahele pandud aga pabereid võtab 10 korraga Ei sega panen 1 haaval. tähtis on et saab printida!

Comment

Ma olen ka leiutanud aga abi pole olnud. Eks ta mugavam oleks aga üle 100.- selle hüve eest ei maksaks. Uurisin, et veenduda leiutustöö mõttetuses.
                        Beers of Estonia

Comment

See viga tuleb vist sellest et see pehme rull mis kohe paberi ja ka tooneri vastas on, on läinud ovaalseks? Igatahes võtsin ma printeri laiali niipalju kui oskasin, nüüd on printima hakates mitu varianti-
                          kas võtab paberi natuke sisse ja jääb toppama;
                          võtab paberi printerisse ja jääb toppama;
                          või prindib lõpuni ära.
                          kui poleks õllejogurtit
                          - Õ.Õ.

Comment

Toppama jäi asi vist seetõttu et selle kuumuti (vmisiganes see toru on) peal on vedrudega plekk, ma keerasin selle täiesti kinni. Mingis õpetuses kästi vaadata et selle keeraks samamoodi kinni tagasi. Siis täna hommikul otsisin google grupist sama teema kohta ja leidsingi: mingi 98 aasta teema kust selgus et HP enda soovitus oli 3 kuu tagant piiritusega seda halli rulli puhastada. Proovisin - tagasi loo alguses.
                            viimati muutis kasutaja Matis; 17 June 2006, 16:28.
                            kui poleks õllejogurtit
                            - Õ.Õ.

Comment

Ikka mässan.
                              Kui keegi omab sellist printerit siis võiks öelda kuidas see käitub kui vool järgi panna. Kas tõmbab paberit natuke sisse v mitte. Vahetasin tna rullid ära aga nüüd ei toimi pea üldse
                              kui poleks õllejogurtit
                              - Õ.Õ.

Comment

Working...
                              X