Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

küsimus seoses wifiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: küsimus seoses wifiga

selle asjaga olen ma kursis. mustamäel kus elan vahepeal seal 5 kordses paneel majas on ka sedasi kui ma ei viitsi kaablit taha panna siis kasutan ei tea kelle wifi võrku. seal mul neid päris mitu nõnda tasuta pakkuda.
    Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

Comment

Mul sama probleem... Ma elan sellises kohas, kus on tasuta mainori wifi akna peal saadav.. kuid mida oleks vaja veel muretseda, et saaks selle wifi signaali kogu korteri peale levivaks.. Peaksin mingi antenni panema akna taha ja siis mingi ruuteri ostma vä? Äkki oskate kõik jubinad, mida mul vaja oleks linkidena välja tuua... Kui oleks võimalik, siis hind võiks kkagi alla 2000 eeku jääda... Antenn tuleks umbes 5 meetrit ruuterist eemale.

Kas on kedagi kes oskab aidata...

Comment

selle jaoks oleks hea kasutada repiiterit ehk võimendit. Linksys AP-d saab enamasti selles reziimis tööle panna. võimalik, et ilma softi uuenduseta see muidugi ei õnnestu.
        Linksys on saadaval pea igas asisemas koduelektroonika poes ja ka arvutiärides. viimastes siiski tihtipeale on asi tellitav
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
          selle jaoks oleks hea kasutada repiiterit ehk võimendit. Linksys AP-d saab enamasti selles reziimis tööle panna. võimalik, et ilma softi uuenduseta see muidugi ei õnnestu.
          Linksys on saadaval pea igas asisemas koduelektroonika poes ja ka arvutiärides. viimastes siiski tihtipeale on asi tellitav
          Tean, et olen sellel alal täiiesti võhik, kuid mis asi see Linksys AP on?

Comment

AP on acceess point. st karp, kuhu tavaliselt tuleb võrgu kaabel sisse ja see siis tekitab WiFi leviala. kasutada võib ka vastupidi.
            tavakasutajatele mõeldud seadmetest on Linksys firma toodang üks paindlikemaid ja mugavaimaid kasutada.

selle purgiga saaks WiFi levialast tekitada ka juhtmega võrgu. kui sul aga soov kasutada traadita ühendust, siis võiks selle tööle panna repiiterina: võtab WiFi vastu ja tekitab enda ümber uue leviala

Comment

osta omale selline ruuter. See on parima softiga mida sa sellise hinnaklassiga ruuterilt võid saada. Töötab ka AP-na, kliendina.

Comment

Esmalt postitatud Armagedon poolt
                http://www.zebra.ee/S2/Products.aspx...x=0&Search.y=0

osta omale selline ruuter. See on parima softiga mida sa sellise hinnaklassiga ruuterilt võid saada. Töötab ka AP-na, kliendina.
                Kas ka see ruuter sobib vä? http://www.rapo.ee/index.php?main_id...oductID=202849 Ma muidu laenasin sõbra käest sellist ruuterit ja tahtsin seda tööle panna, kuid ei saanud. Ma lylitasin ruuteri sisse, panin selle sellisesse kohta, kus netisignaal levib, kuid ruuter ei leidnud midagi ylesse sealt. Sain oma laptopiga ilusasti ruuteriga ühendust, aga netti minna ei saanud? Kas selleks peab sellel ruuteril mingisuguseid asju muutma seal, et saaksin ruuteriga hakata netisignaali püüdma?

Comment

see ruuter tehase seades jagab internetti. st tuleb juhe WAN porti ja siis ta jagab selle LAN portide ja WiFi jaoks. AP-na peaks saama ta tööle panna, kui sellele uuem soft peale lasta.

buffalo pooldaja olen ka ise, aga see isend vist ei kipu repiiterina toimima. seda saaks muidugi lihtsalt AP-na kasutada ja siis sülemasinat kaabli otsas käitada

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
                    see ruuter tehase seades jagab internetti. st tuleb juhe WAN porti ja siis ta jagab selle LAN portide ja WiFi jaoks. AP-na peaks saama ta tööle panna, kui sellele uuem soft peale lasta.

buffalo pooldaja olen ka ise, aga see isend vist ei kipu repiiterina toimima. seda saaks muidugi lihtsalt AP-na kasutada ja siis sülemasinat kaabli otsas käitada
                    Oot, kui sellle buffalo nagu ostaks, siis saaks sinna taha lükata kaabli ja oledki netis jahh.. Aga kas sealt kuidagi seda wifi signaali välja andma saaks ka panna? Sest mul ikkagi jahh selline värk, et paneks selle ruuteri siis ilusasti katuse alla, kust see saaks selle signaali kinni, ning oleks hea, kui see jagaks siis wifiga selle ka korteri peale laiali.

Aga kas nii ei ole võimalik, et paneb selle buffalo värgi sinna katuse alla siis veab sealt juhtme teise wifi ruuterisse mis siis ka selle neti jagaks laiali korterisse`?

Comment

oled õigel teel. see buffalo dd-wrt pane kliendina tööle ja kaabliga vead alla AP-sse mis tekitab majasisese wifi.

Comment

see on jah lihtsaim ja kindlaim viis, kui all ka ruuterit kasutad, siis saad ka oma koduvõrgu väljaspoole raskemini ligipääsetavaks teha, kui see peaks oluline olema.
                        paraku on see ka kalleim moodus. repiiter on odavam, aga lihtsad asjad ei peagi alati odavad olema

Comment

Linksys seadmetest oleks kõige mõistlikum ost WRT54GL.
                          Sinna peale DD-WRT või Tomato ning võimalused on piiramatud.
                          http://www.hinnavaatlus.ee/products/...s+point/37392/

Endal väikeses külavõrgus 8tk kasutusel neid, töötab probleemidevabalt.

Comment

Esmalt postitatud martinr112 poolt
                            Linksys seadmetest oleks kõige mõistlikum ost WRT54GL.
                            Sinna peale DD-WRT või Tomato ning võimalused on piiramatud.
                            http://www.hinnavaatlus.ee/products/...s+point/37392/

Endal väikeses külavõrgus 8tk kasutusel neid, töötab probleemidevabalt.
                            Mis asjad on DD-WRT ja Tomato

Comment

Mina kasutan juba 5 kuud sellist eemalt tõmmatud wifit,objekt,kust tõmban on kusagil 300-350 meetri kanti ja olen väga rahul.Seadmeks linksysi ruuter,mis on kliendiks tehtud,juhtmed ka ja läks maksma umbes 1600 eek ja selle olen ma tagasi teeninud ilusasti.Kiirus jääb 1,5 ja 5,5 Mbit sek. juurde aga sellest piisab ilusti minujaoks.Wifil t ei saagi püsivat kiirust tahta,sestap see kõigub natuke aga see ei sega absoluutselt.Ja kui ma mingil põhjuselt ei saaks sealt wifit,siis paneksin paraboolantenni üles,siis saab poole linnapealt igasuguseid levisid,arvata on.

Comment

Working...
                              X