Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kahetuumalised protsessorid ja DDRII mälud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kahetuumalised protsessorid ja DDRII mälud

Tervist,

Mis te arvate sellest komplektist? link: http://www.k-arvutisalong.ee/index.p...94&p_id=014783

Neid uusi kahetuumalisi protsessoreid kiidetakse taevani, kas kellegil on sellisega kokkupuuteid olnud? Kas Linux OP üldse toetab selliseid protsessoreid? Kas see ikka saab hakkama, kui panna peale nii Linux kui Win? Ja kas ka siis saab hakkama kui jooksutada palju programme? See pidavat olema ka vaiksem ja vähem voolu tarbima. Vahemälust peaks vist piisama, see teise põlvkonna oma pidi samuti vähem voolu tarbima ja ühe taktiajal 2 signaali saatma, nagu ma aru sain (parandage mind kui ma eksin). Kas on kellelgi olnud Toshiba sülearvutit, või seda konkreetset mudelit? Mis kvaliteeti see esindab? Ja K-arvutisalong, kas on usaldusväärne?

Suhteliselt palju küsimusi, aga ma usun et paljudki tudengid on samade küsimustega silmitsi

Vs: Kahetuumalised protsessorid ja DDRII mälud

Centrino D-ga kokkupuuted puutuvad, kuid Pentium D on Inteli tavapäraste hindadega võrreldes täielik dumping.

Karvutisalongi mina võimaluse korral väldin.
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Vs: Kahetuumalised protsessorid ja DDRII mälud

Samuti oman K-ga kehvasid kogemusi ja soovitus oleks kaastudengile, et osta parem veidike kasutatud arvuti mõnelt usaldusväärselt kasutajalt/normaalselt edasimüüalt - odavam ja kärab mis kole. K-st võid soetada vaid kinnises pakis normaalse firma toorikuid - piltidel neil värvid ära, arvutikomplektil pidin mitu korda emaplaati vahetamas käima ja lõpuks juurde maksma korraliku saamiseks ning asjaajamine kuidagi oskamatu mumeelest.
      Ka minul on ALATI palju probleeme!

Comment

Working...
      X