Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Image Drive Windows XP x64'l

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Image Drive Windows XP x64'l

Tere.
    Oleks vaja oma arvutile mingit virtuaalset DVD/CD draivi imagede käivitamiseks.

Daemon tools tööle ei nähe, sest tal on mingi kana kitkuda minu kernel debuggeriga, mis mul kusagil masinas peitub.

sama ka alcohol 120 sest need ju töötavad samade draiverite peal...

Nero image drive on omaette tegelane ja lihtsalt ei installeeru kui neron installin. Folder tekib aga sees pole midagi...

Kas on kellelgi mõni soovitus?

Vs: Image Drive Windows XP x64'l

Arvuti peaks ju korda saama ennem kui uut softi otsid.Võibollla see jubin aitab:http://www.microsoft.com/whdc/device...m/ksdebug.mspx

Comment

No sellest lingist ei saanud ma küll kohe teps mitte abi. arvuti on mul täiesti korras.
      error, mida too annab on selline: http://www.tevalo.ee/foorum/attachme...1&d=1150654364
      Lisatud failid

Comment

minul ütles arvutis täpselt sama asja vajutasin ok ja lõpetas installimise ja töötas

Comment

kui mina Ok vajutan, siis tahab too restarti ja peale restarti annab sama errori ja tahab restarti ja annab sama errori ja tahab restarti.......
          ja seda debuggerit ka kuidagi üles ei suuda leida...

ja seda nii admin useriga kui tavalisega
          viimati muutis kasutaja bloody-orc; 20 m 2006, 11:45.

Comment

HAH! windows ja tema security updated... uninstallisin mingi (täpselt kahjuks ei oska üöelda enam millise) ja nagu niuhti oligi see junn kernel läinud ja daemon töötab
            mina olen eluga rahul ja võin tagasi suve nautima minna rahutult...

Comment

Working...
            X