Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mikropehme ICS probleem.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mikropehme ICS probleem.

asi siis selline et läbi xp pro-ga masina sain neti jagatud win 98se-le sain siis kõik ööle ..aga-aga lan kadus... ei saa teisele arvutile enam ligi.. ??? mis nüüd teha?
    tel 53729764

Vs: mikropehme ICS probleem.

kas ei leia arvutit üles või lihtsalt ei lase sisse? kui ei leia, siis proovi windowsi oma searchiga otsida arvutit (seal selline võimalus täitsa olemas)

Comment

ei lase... isegi kui käsitsi arvuti nimi kirjutada... nagu et pole saadaval
      tel 53729764

Comment

Võta XP-l tulemüür maha ja otsi teist arvutit nime pidi. File sharing võiks ka peal olla. Mul on hetkel Xp ja w2k läbi switchi. w2k ei näe Xp-d, kui tulemüür peal on. (vastupidi ka mitte)

Comment

Münikord aitab, kui (registri kaudu) seada: plaintextpassword = enabled. Vähemasti Novelli võrku ma muud moodi ei saanud.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt
            Võta XP-l tulemüür maha
            Võib ka otsitava masina IP aadressi panna tulemüüri jaoks usaldatavasse tsooni.

Comment

endateada mul tulemüür kogu aeg maas olnud.
              tel 53729764

Comment

Working...
              X