Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

speedtouch 716 v5 ruuter (ühendamise abi)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

speedtouch 716 v5 ruuter (ühendamise abi)

Sain uue interneti Elisa Kodu 5. Kaasa anti ruuter ning on raskusi teise arvutiga ühendamisel. Ehk arvutis kuhu see ruuter/modem on otseselt ühendatud on net olemas, teise arvutisse mis on selle ruuteri abil phendatud neti ei ole.
    Segane jutt, kuid loodan, et saate aru. Oleks vaja teada kas mingi setup vaja teha vms?
    NB! Asjaga on kiire.

Vs: speedtouch 716 v5 ruuter (ühendamise abi)

üks võimalus on et masinate IPd konflikteeruvad, selle saab lahendada nii et keerad ruuterist DHCP peale ja paned mõlemal masinal ip automaatseks
    viimati muutis kasutaja Hazar; 22 June 2006, 15:20.
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Sain parandatud. Nüüd tekkis aga uus probleem. Nimelt kui üritasin mängu demo tirida (www.download.com) siis minu, kui client arvuti võttis maksimaalseks download kiiruseks 25 KB/s ja host arvuti samast kohast 500KB/s ja nii on kõikide downloadide aeg. Ma ei saa aru, miks on host arvutil kiirem download? Ometi ju jagame sama netti. Kasutan Elisa kodu 5.

Comment

kui tahad võrdset neti jagamist siis pead mõlemad masinad clientiks tegema muidu jääb hostile eesõigus
        <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Kuidas ma seda teen?

Comment

N&#252;&#252;d siis uus mure. Kui &#252;ritan oma ruuterit konfida n&#245;uab ta salas&#245;na ja user name. Olen juba k&#245;ik v&#245;imalused l&#228;bi &#252;ritanud ning ei midagi. Kas on v&#245;imalus, et Elisa on passi ja useri &#228;ra vahetanud?
            Oleks vaja teada kas on muud moodi v&#245;imalikruuterit konfida, kuna hetkel laeb minu (client) arvuti demosid alla 4 KB kiirusega

E: V&#245;i siis v&#245;ite &#246;elda, kuidas ma saaksin teha nii, et minu arvuti oleks Host ning host arvuti client?
            viimati muutis kasutaja xp1234; 29 June 2006, 03:09.

Comment

Working...
            X