Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

"usb device not recognized" error yhendades Pocet PC USB porti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

"usb device not recognized" error yhendades Pocet PC USB porti

mul on HP Pocet PC, mille yhendasin lauaarvuti USB port'i. Neid on tal 6. Veateate andis koigis kuues. Uursin veateate j2rgi, et milles asi voib olla ning soelusin enda jaoks v2lja kaks koige toen2olisemat pohjust antud juhul(ehk on kellelgi tulevikus abi):
    • seadme voolutarve on suurem kui 500mA ning/voi pinge vajadus on suurem kui 5.25V
    • emaplaadi USB kontroller on rikkis
    kuna kahte eelnevat probleemi minuteada parandada ei anna, siis proovisin kolme lahendust, mis selle veateate juures on inimesi aidanud(kuid ma ei oska nende lahenduste moju masina tark-ja riistvarale seletada ).
    • masin ~10 sekundiks vooluvorgust lahti yhendada(kuna kondekatest on ka pinge kadunud, siis see ehk resetib koik voolutarbealased konfliktid)
    • USB seadme aku t2iesti tyhjaks lasta
    • uninstallida device manager'i alt koik USB'ga seonduv ning seej2rel skanneerida riistvara uuesti, sundides sedaviisi arvuti USB seadmed uuesti avastama
    Kui eelnev jutt oli rohkem selleks, et ehk on kellelgi kunagi sarnane mure, siis ma ise tahaks targematelt teada, mis minu probleemi pohjustada vois. Nimelt sain endal selle veateate minema siis kui vahetasin 2ra Pocet PC dock'i(selle aluse, mille peal ta on).

Yhesonaga minul aitas sellest veateatest vabanemisel dock'i vahetus, kuid mis sellel dock'il juhtuda vois(varem tootas) ning kas saab ka ehk parandada?

ette t2nades
    viimati muutis kasutaja mightythor; 29 m 2006, 23:52.

Vs: "usb device not recognized" error yhendades Pocet PC USB porti

mingi kivi kutu vb. mul annab mälupulk sellist teadet vahel ja digikaamera kh, tirin välja ja uuesti sisse ja töötab jälle, muide selle esimese 500mA on asjad nii et võta emaplaadi manual kätte ja otsi yles jumper mis valib usb toite kas +5V standby või +5V sea jumper viimase peale ja ammuta usbist voolu niipalju kui juhtmed või toitekas kannatab. selle esimene toide on aga seni arvutis olemas kui sel juhe seinas, see eelis, puudus aga 500mA voolupiiraja. (Võimsamatel see toide muidugi juba 2A). algselt on see usbi toide +5V standby toitel kui ple jumperit näppinud
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Mis dockis üldse on, äkki ainult pistik? Ja see pistik+juhe võib halvasti kontakti anda. Või hoopis ülekoormust (nt. mõni konde lekib). Kui saad proovida mõne teise masina küljes, saab asja selgemaks.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

mul on samuti USB alane küsimus. Nimelt millisel juhul reageerib/saab aru OS sellest, et USB pordis on mingi seade? Kuna USB pordil on pidevalt pinge peal, siis äkki sellisel juhul saab aru kui USB seadme sisestamisel midagi maandatakse?

Comment

Esmalt postitatud m4rtin poolt
          mul on samuti USB alane küsimus. Nimelt millisel juhul reageerib/saab aru OS sellest, et USB pordis on mingi seade? Kuna USB pordil on pidevalt pinge peal, siis äkki sellisel juhul saab aru kui USB seadme sisestamisel midagi maandatakse?
          Data otsalt on pullup takisti toitesse. USB 1 korral vist ainult miinusdata otsalt ,USB 2 korral ka plussdata otsalt.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
          X