Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Windoosa install läbi võrgu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Windoosa install läbi võrgu

Jama Järgnev:

Vaja teisele arvutile Windows peale installida aga kuna mul ei ole SATA drivereid ei suuda ma seda teha - ehk saaks kuidagi läbi võrgu, et tõmbaks siia arvutisse SATA driverid, siis läbi võrgu või USP kaabli siit arvutist antud failid teise arvutisse? Siin arvutis ei saa neid floppyle kirjutada kuna floppy seade puudub ja ei tohi ise floppy seadet panna, sest garantiikleebised peal. On see võimalik?

Teine kysimus, et paneks teise arvutisse jooxma linux'i. Kas see kysib ka SATA drivereid? Kui ei, siis tõmbaks linux'i alt omale vastavad driverid, kirjutaks flopyle ja siis laseks windoosa lihtsalt peale.

Ja kolmas kysimus, et kas uuemad windows'id ei vaja enam SATA driverite lugemist floppy pealt - mulle poes räägiti, et uued windowsid tunnevad ise SATA kõvakettad ära. On see tõsi?

Igastahes, kui need 2 võimalus on välistatud, siis kast lendab tagasi poodi koos emaplaadi CD-ga ja vaadaku mis viga ja arvake ise kus ma need myyad saadan, kui yritavad j2lle hakata saasta ajama.

Ette Tänades.

Vs: Windoosa install läbi võrgu

Sellistel juhtudel, kui puudub flopy seade, tehakse eelinstalleeritud win CD, kuhu põletatakse muuhulgas ka vajalikud SATA draiverid peale.

Comment

Esmalt postitatud Ranka poolt
      :
      Teine kysimus, et paneks teise arvutisse jooxma linux'i. Kas see kysib ka SATA drivereid? Kui ei, siis tõmbaks linux'i alt omale vastavad driverid, kirjutaks flopyle ja siis laseks windoosa lihtsalt peale.
      ära sa seda küll tee.. linuxid võibolla tõesti ei taha drivereid saada kõigele, aga linux ja windows on 2 erinevat asja. drivereid omavahel vahetada ei saa.
      hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

võta ide ketas mingi 4-5Gb ja installi win ära ja sata driverid kh, siis otsi mingi bootiv tool mis oskab partitsiooni copyda ja copy sellele sata kettale image, indal nii tehtud, sest mul polnud ka floppy seadet
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

hea idee AGA nagu kirjas ei saa korpust lahti võtta et ketas sisse panna. parti kopida on küll selline tegevus mida peab tegema samas arvutis töötava süsteemiga, läbi võrgu ja veel ilma op süstemita on asi võimatu.

Comment

kui flopi seadet ei ole ja ei saa ka panna, siis ainuke võimalus on teha xp plaat, millel on juba vastav draiver olemas. XP plaadile oma kraami juurde panemine kannab nime slipstream ja seda otsides saab guuglist üksjagu vastuseid. Kui juba plaadi ümber tegemiseks läheb, siis võid ka SP2 jms toredad asjad panna juurde.

Comment

algsele autorile - kui sa miskit arvuti kohta täpsemalt ei ütle, siis on sind raske aidata. Installisin just eile ühte SATA II vindiga masinat (Athlon 64 MSI emmega, kahjuks täpset tüüpi meeles pole ja masin ise töö juures). Vindi partitsioneerimine käis Debiani viimase versiooni installikaga, et saaks kõik pardid primary teha, ja peale läks W2k. Mingit probleemi ette ei tulnud.
              Ahjaa, w2k ei kuulu kommenteerimisele ;-)

Comment

Working...
              X