Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti restart võimendi ühendamisel.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti restart võimendi ühendamisel.

Probleem on siis selline, et kui enda tehtud võimendi ühendan arvuti toitekale järgi, siis tekib mingi pinge kõikumine vms ja arvuti läheb restardile. Sama probleem on näiteks kõvaketta järele ühendamisega. Kas seda probleemi saaks lahendada näiteks kondekatepaki ühendamisega arvuti toite otsa? Et siis need hoiavad äkki seda võimu järeleühendamise impulsi väiksemana. Võim tarbib ise natuke alla 500mA voolu tavaolekus...:/

Vs: Arvuti restart võimendi ühendamisel.

Ei kondekaid küll vist eriti sinna panna ei tasu.Või noh ma ei tea,aga mul on üks 200W at toitekas ja sellele panin 10000uF lüüdi ja toiteplokk ei läinud käima(isegi koormuseta),vaid hakkas krõgisema,nagu lühise või ülekoormuse korral.Suurema mahtuvusega konde tarbib laadimise algul suht palju ja siis toide ei kannata vb seda välja.No tegelikult atx kohta ei tea täpselt ütelda,aga mis sealgi nii erinev olla saab.

JA mismõttes kõvaketta järele ühendamisega??? Kas sa mõtlesid teise ketta juurdepanekut ikka.Mul on selline kahtlane tunne,et toiteplokk sul vigane või lahja.Kontrolli pinged üle.
    otsija

Comment

Minu arvates on selline nähtus normaalne sest võimendi ja ka kõvaketas tarbivad sisselülitamise hetkel palju voolu. Üldiselt niiviisi ühendusi ei tehta, ikka enne pinge maha. Hea, et midagi maha ei põletanud, ma sain just niiviisi ühest vindist lahti...
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Sõidu pealt arvutile asju külge ühendades ei ole mõtet arvutilt nõuda ellujäämist.
        If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Miks on üldse tarvis töötamise ajal asju ühendada ja veel pidevalt et mingeid meetmeid vaja? Varu omale teine toitekas muudeks katsetusteks, paari õlle eest saad kätte.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Mõte on pigem voolu kokku hoidmises. Muidu ongi võimu toitmiseks teine At toitekas laual, aga vot seda unustatakse pidevalt sisse...hetkel on võim siis lihtsalt otse arvuti toite järel. VAhel tahaks selle aga välja öülitada, kuna esineb kuumenemise nähtus...

Comment

Siis toida asja läbi poteka, lülitamise asemel keerad.
              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

automakist pärit induktiivsus annab ka päris hea effekti, mul ei läinud muidu arvuti võimuga käimagi.
                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
                X