Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

programm disasm

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

programm disasm

Olen üritanud leida programmi nimega disasm, et saaks hex faile asm failideks teha.Internetis on sellest juttu küll aga downloadida kuskilt ei saa.

Äkki kellelgi on see programm või teab mõnda head linki.

Vs: programm disasm

Disassemblereid on mustmiljuun. Paraku ei maininud sa protsessorit. Igale prosel on ju oma käsustik ja järelikult ka oma disassembler. Otsingus peaks teisek võtmesõnaks olema prose nimi. Isegi lühinimi (PIC, AVR) sobiks.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kasutan pic protsessoreid

Comment

Aga ära arva et see sind õnnelikuks teeb. Vähegi pikem asmi kood ilma kommide ja muutujanimedeta on heebrea keel ja enamasti on sellest arusaamine raskem kui uue koodi kirjutamine.

Comment

ega ma ei kavatsegi midagi olulis seal muutma hakata.Mul on lihdsalt vaja pic12c508 kood 12f629 koodiks muuta ühe teatud tabeli järgi ,
          see ei tohiks eriti raske olla.

Kas tõesti kellelgi pole programmi??

Comment

icprog oskab kah disassembleerida, kuid mitte kõiki prosesid.

Comment

Sinu nimetet PICid on erinevad (registrite aadressid ja mälu) ja koodi porteerimine nõuab natuke oskusi.
              Ega sa juhtumisi sukeldujate lambi projektiga tegele?
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
              X