Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

arvuti venitab laule:S:S:S

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

arvuti venitab laule:S:S:S

Tervitus..Mul on nüüd siis selline jama,et ostsin endale ühe 80 G kõvaketta.Kõigepealt jaotasin selle uue 80 se ketta kaheks ja lasin c-le wini peale.Siis kopeerisin vanalt(30G) laulud ja kõik muu jama uuele 80 gigasele kettale.Tegin vanale kõvakettale formati ja jaotasin selle ketta "üheks" tagasi(NTFS).Ja siis kopeerisin kõik laulud uuesti 30G sele kettale.Siis panin sealt winampi kaudu lood käima ning venitab sõna otseses mõttes venitab ja hakib:S.Algul oli täitsa hullumaja.Eelkõige venitab just loo alguses.Siis tegin windowsil kõik uuendused jms ära ning siis ketastele scandiskid ja defragmentisin 30G se ära.Aga ikkagi mõndade lugude alguses hakkab venitama ja vahepeal nagu õrnalt hakib loo keskel..Kas tõesti see,et lugusid mitu korda kopeerisin võiks need p_rsse keerata. Ei taha uskuda.Mul on tegelikult ide kaablitega ka vb jamasti.Neil kaablitel on nagu mingi primaar/sekundaar järjekord ka või.Ma panin mõlemad kettad ühe kaabli alla,sest cd rom(neid kaks)-ini lihtsalt ei ulatuks.Ja kõvakettad on emaplaadi ääre pool.Prosele lähemas pesas lihtsalt ei leidnud ühte ketastest.BIOS näitab muidu ilusti,et primary master on see 80 ne ketas,primary slave 30-ne jne,kui äärmises pesas on..OK mis värk siis selle krt kettaga olla võib.
    otsija

Vs: arvuti venitab laule:S:S:S

Kõrverta paar lugu siis CD peale, proovi kuskil muusika keskuses või teises arvutis kas normaalselt mängib, kui ei siis on failid arvatavasti vigased. Kui teises arvutis/muusikakeskuses mängib normaalselt proovi ka oma arvutis teisi plaatie mängida ja mõnda muud meedia playerit kasutada ja vaata kas need normaalselt mängivad.

Comment

Tegin nüüd sedasi,et tõstsin ühe kõvaketta lihtsalt cd rommide peale ja sain ühe ide kaabli otsa istutada ühe ketta ja cd rom ning teise otsa samamoodi ning toimib niiet probleem lahendatud. No peaaegu toimib
      otsija

Comment

Nonii edasisel vaatlusel on selgunud veel midagi.Nimelt sealsamas pesas(primary slave) istub nüüd cd rom(kirjutaja) ja kui sealt cd romilt näiteks laule kuulata,siis laulud ka seal venitavad..Ja kui plaati kirjutan selle cd rom-ga,siis röövib arvutilt meeletult resurrsi jällegi niiet midagi muud teha ta ei suuda(varem suutis vabalt muusikat kõrvalt mängida jms).Seega on viga selles ide kaablis we ja tuleb uus vist hankida..Või saab seal veel mõni teine probleem hoopis olla??
        otsija

Comment

device manageris unistalli ide kaabli seadmed ära ja siis tee restart

Comment

mul ilmnes ka taoline anomaalia oma arvutiga kui kasutasin mingit vanemat xp versiooni ...mingi aja töötas kõik laitmatult kuid siis kui näiteks cd-kirjutama hakkasin või midagi cd-lt kopeerisin siis kui samal ajal mp3 mängis hakkas venitama ...ja hakkima ..ja üldse tõmbas masina suht koomalähedasse seisundisse .....aitas see kui lasin viimase xp versiooni ja siiani pole enam probleemi olnud.

Comment

seda device manageri värki ma proovisin,aga kui uninstall panin,siis nagu jäigi mõtlema.Vajutasin ok ja see oli nii 5 min muutumatu ning siis vaatasin seadmehalduri alt ja asjal oli,et ei vasta...Peale restarti leidis küll uuesti selle samsungi romi,aga asi ei muutunud.see xp on mul koguaeg olnud.sp2 on ka peal niiet peaks asjatama küll. Ma teen vast niiviisi,et panen dvd romi sinna väärakasse pessa,sest seda ma kasutan kõige vähem.
              otsija

Comment

Kas DMA on ikka iluti peal?... see võib kah taolist jama põhjustada
                Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
                Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Hmmm ? DMA see on sama ,mis ide juhegi we??? kui seda mõtlesid,siis neid ma sissepoole surunud ja välja kisnud küll ei mõjutanud see midagi..
                  otsija

Comment

Kuidas venitab...? nagu hakib või jätab vahele,otsib plaadilt? Ehk on sul kirjutaja laser nõrgaks jäänud ja ei suuda plaati nii hästi enam lugeda. Võid ka vaadata cd-rom atribuute device manageris... proovi lubada/keelata cd digitaal esitus.
                    tel 53729764

Comment

Ei ma rääkisin,et varem hakkis ketas seal pesas nüüd tõstsin ketta mujale ja see toimib ning cd rom läks ketta asemele,mis nüüd jubib(enne oli ok).lood nagu venitavad ja hakivad mõlemat korraga...kõvakettaga venitas vähem aint loo algul põhiliselt,aga romiga pidevalt.
                      otsija

Comment

Pane korralik IDE kaabel.

Comment

ei usu et ide kaabli süü.. proovida aga võid.. kahtlustada võib et ide pesa emmel on kannatada saanud halvimal juhul isegi kontroller.
                          tel 53729764

Comment

Re: Vs: arvuti venitab laule:S:S:S

oled kindel, et mõlemad kettad korraga masterid või slaved pole? mul omal oli selline juhus, kus 2 CD romi olid slaveks pandud ja lihtsalt ei saanud kiirust kätte, mida vaja oli filmide mängimiseks. HDD'dega pole seda viga veel teinud (siiamaani 1'ga hakkama saanud).

Comment

Praegult on primary master 80G ketas,siis primary slave see venitav cdrom,siis edasi secondary master jällegi kõvaketas ja siis slave sealt cdrom,mis toimib normilt.Varem olid primary master 80-ne kõvaketas ja primary slave oli 30-ne ketas,mis siis venitas..
                              otsija

Comment

Working...
                              X