Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem AGP kaardiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem AGP kaardiga

Nii, asi siis selles et ma sain enda valdusesse inno3d fx5200 64mb videokaardi, kuid ta ei taha minuga koostööd teha! toppisin ta enda arvutisse sisse (450Mhz pennu 3) kuid ei taha vindoozasse buutida, jääb lihtsalt seisma ja pärast restarti tegemist kuvab biossi infffi väga puudulikult või tekib ainult logo, proovisin seda ka ühes teises arvutis (1Ghz Atlhlon) ja tal kuvas ainult biossi logo ning triibud jooksid üle ekraani. Endal on ideed selleks korraks läbi, kas asi võib olla ka nõrgas toites? Mõlema arvuti toited olid 250W ja emmed supportivad 2x ja 4x agp'd aga videokaardi infist lugesin välja et ta supportib ainult 8x.

Ideed on teretulnud!
    Wtf?

Vs: Probleem AGP kaardiga

Ma millegipärast ei usu, et ta madalamaid kordajaid ei tunnista, aga siiski....anna ka muti mark. Leidsin sellise koha. Äkki on asi selles AGP 2.0-s?

Systems Requirement
    • Pentium® 3, Pentium® 4, AMD® Athlon® or compatible CPU
    • 64MB system memory
    • AGP 8X universal slot with AGP Bus 2.0 compliant
    • Installation software requires CD-ROM drive
    • DVD playback requires DVD drive

Comment

kui triibud pildis ja restarte teeb, siis ma arvan, et videokaardi peal olevad kondekad on oma töölepingu üles öelnud.

Comment

või on kaart agp 1.0 ikka veel???... hea oleks ka kolmandas masinas proovida. vaata üle kaart oma silmaga.. ega leidu katkiseid radu, punnis kondesid, või üldse midagi kahtlast.
        tel 53729764

Comment

Esmalt postitatud Mauro poolt
          või on kaart agp 1.0 ikka veel???... hea oleks ka kolmandas masinas proovida. vaata üle kaart oma silmaga.. ega leidu katkiseid radu, punnis kondesid, või üldse midagi kahtlast.
          Kaart ei saa AGP 1.0 olla, sest need sys rq olid kaardile mõeldud ja seal tahtis AGP 2.0-i.

Comment

Emme on Micro-stari poolt toodetud 6116MJ 2.3V Intel 440BX chipsetiga ja sisoft sandra näitas et toetab agp Ver 1.00, seega vist ta ei tõõtakski minu emaplaadi peal, uurin mis sellel teisel arvutil Ver on. Kardetavasti ka Ver 1.00
            Wtf?

Comment

jah endal juhtus kah selline sarnane juhus, kui selgus et kaart ei toeta agp v1. nüüd vist kaart kasutu?
              BS! googeldaded leidsin tookord võimaluse, kuidas tööle saada. tuli pisut tinutada... üks erinevusi oligi nendes "jalgades" ei mäleta aga enam täpselt mis ja kuidas.
              tel 53729764

Comment

Working...
              X