Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

realtek LAN Card 10/100/1000 chronos -probleem driveritega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

realtek LAN Card 10/100/1000 chronos -probleem driveritega

Tegu on siis sellise võrgukaardiga

Klick pakub suures valikus elektroonikat, digikaupasid ja kodutehnikat. Järelmaksuvõimalus ja kiire tarne. Tutvu toodetega ja tee ost mugavalt meie e-poes!

Probleem selles, et kaart ei ühenda mind internetti. Kaasas oli diskett driveritega, kuid kuna mul pole floppy seadet arvutist ning ei ole võimalus seda kellegilt laenata, siis oleks abi vaja selle kaardi driverite leidmisega, et saaks asja cd-le panna.
    Ise ei oska otsida võrgukaardile drivereid.

Ahjaa, ning kas see on normaalne, et emaplaadi pesas on pesa jaotatud kaheks osaks, kuid see osa (võrgukaardil) mis pessa läheb on kolmes osas.
    (Loodan, et saite aru).
    Et kas selles võib probleem olla, et ta mul pessa ei sobi? Kui läksin My computeri all atribuutide juurde ning sealt hardware alt device manageri, ei näinud ma listis uut võrgukaarti.
    Siis ka mitte, kui network wizardy tegin. Ometigi tuli põles asjal, kui juhtme taha panin.

Vs: realtek LAN Card 10/100/1000 chronos -probleem driveritega

loe kaardi kivilt välja, mis draivereid vaja (leidsin suvalisel võrkaril peal kivi: RTL8029AS). (sinul võib olla seal RTL8169SB) ..pane googlesse näiteks 'rtl8029as driver download' ..ja hakka aga sobrama.

Comment

Vs: realtek LAN Card 10/100/1000 chronos -probleem driveritega

Esmalt postitatud dzonni poolt
      loe kaardi kivilt välja, mis draivereid vaja (leidsin suvalisel võrkaril peal kivi: RTL8029AS). (sinul võib olla seal RTL8169SB) ..pane googlesse näiteks 'rtl8029as driver download' ..ja hakka aga sobrama.
      Ja leidiski midagi. Hakkan kohe proovima. Tänud

Comment

Working...
      X