Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

2 kõvaketast arvutisse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: 2 kõvaketast arvutisse

Kuna BIOS-i setup tundis ära, siis arvatavasti on uus ketas formaatimata. start -> settings -> control panel -> administrative tools -> computer management -> disk management ja muudkui vormindad...
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
      Seda everesti ära kohe üldse usalda..See paneb jumalast metsa.Ja sa võid ka sedasi proovida,et paned ühe kõvaketta ühe ide kaabli alla ja teise teise alla(winiga ketas prim masteriks nagu ikka).Ja seda võid ka vaadata,kas ketas on ikka AUTO peal.Mul oli see jama,et NONE peal oli ning asi jubis hirmsasti.Võid igaks juhuks üle vaadata.
      Seni ongi mul ketas olnud kas Auto või Useri peal, kuidas kunagi.
      Kaht eraldi kaablit ei saa panna, emaplaadil on vaid kaks pesa selleks ja teise pesa all on CD ROM. Või kui väiksemat ketast saaks ehk tollega sama kaabli külge panna (ka sellel kaablil on 1 pistik vaba))...
      Avastasin Everesti kaudu, et sel probleemsel kettal on ikka veel Linuxi partitsioon peal, seega mu senised nihverdamised Particion Magicuga on tulemusteta jäänud.

Comment

No kui see linuxi formaat veel peal on,siis oleks minuarust kõige lihtsam sedasi,et võtad selle suurema ketta välja ja paned väiksema prim slave peale,torkad winxp plaadi sisse(cd-romi) ja teed plaadiga ketta näiteks ntfs formaati ja siis paned format c:.Ja kui ta formati lõpetanud on,siis las natuke laeb neid faile,sest muidu asi ei taha õnnestuda.Vähem alt mul ei edenenud.Ja kui on paar protsenti ära ladunud,siis plaat välja ja topid uuesti selle suurema ketta sisse ning paned selle väiksema formaaditud ketta slave peale siis.Ja kui ketta leidis,siis tee uuesti korra selsamas kettal parem klikk format üle,et see natukene laetud jama maha saaks.
        otsija

Comment

no sa ajad asja ikka õige keeruliseks. saab hakkama ka disk managemendi all.
          tel 53729764

Comment

õige disk managemendi alt. aga kui 98 siis on olemas fdisk. Peale selle beoses peavad kõik kettad auto olema. See kui sul seal none on siis tähendab et bios ei luba seda ketuast yldse. Vaadata ka yle Kas on ULTRA ATA või ATA, kui esimene valitud beoses siis vanemad kettad ei pruugi töödata. Muidugi on endal olnud juhus kus 1 ketas lihtsalt keeldus teiste seadmetega koos sama kaabli peale olemas hoolimatta arvutist (vigane vist).
            Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
            1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
            2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Selgus, et antud ketas oli juba oma elupäevad lõpetanud... puhaku rahus

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
                õige disk managemendi alt. aga kui 98 siis on olemas fdisk. Peale selle beoses peavad kõik kettad auto olema. See kui sul seal none on siis tähendab et bios ei luba seda ketuast yldse. Vaadata ka yle Kas on ULTRA ATA või ATA, kui esimene valitud beoses siis vanemad kettad ei pruugi töödata. Muidugi on endal olnud juhus kus 1 ketas lihtsalt keeldus teiste seadmetega koos sama kaabli peale olemas hoolimatta arvutist (vigane vist).
                Aga mul oli none ja töötas kuigi asi kooles sedasi,et venitas laule täiega.BIOS nagu ei tahtnudki leida ketast ega cd-romi üles,aga oli ka mingi võimalus ketast chekkida ja siis leidis alati ülesse...Niiet none puhul võib asi kuidagi töödata küll.Mul oli algul sedasi ka,et peale ketta lisamist lükkasin arvuti järele ja näitas ,et leidis kõvaketta,aga minu arvuti all polnud seda..Ühesõnaga jahh..
                otsija

Comment

Märgiks veel juurde et endal oli kunagi ketastega jama. Hdd-d mis olid teistest arvutitest võetud (töötavad) ei töötanud minul 70%. Ketas mida ma kasutasin oli pidevalt badides ja ei töötanud. Kuigi nüüd on juba kolmas aasta ja kasutan ketast opsüsteemi vedamiseks ja ilma probleemideta. Aitas see, et ostsin uue emaplaadi. Seega alati pole lahendusi varnast võtta. Aga jumperitega nii, et kui tekib arusaamatusi, siis võta 1 ketas proovi kõik augud jumperiga läbi, vaata mis bios vastab. Kui leiad õiged slaved ja masterid ülesse, siis oled juba 3 korda targem ja julged ka teisi juhendada.

Comment

mul oli maxstori ketas, sain tasuta 30 Gb keeldus kettale kirjutamast. nu tirisin siis maxstori lehelt yhe softi, see tegi floppy tegi mingeid teste, kysis kas tahan uue firmware sisse lasta panin yes ja töötab juba 3 kuud.
                    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
                    X