Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eagle ja litsensiketas.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eagle ja litsensiketas.

Päevast.
    Olen ma loll või teen miskit valesti.
    Kasutan juba pikemat aega Eagle light (no seda freeware) varianti. Töötab. Ok.
    Paraku hakkas ühel hetkel see nõudma litsensiketast ja tööle ei lähe .
    Installin uuesti. Töötab... mõned päevad. siis jälle nõuab..
    Versioon on 4.16.
    Ei ole mul mingi probleem seda ju uuesti installida aga närvidele hakkab käima.
    Või ongi see nende poliitika ?

Martin@tänud ette.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: Eagle ja litsensiketas.

Eagle ainuke meeldiv asi on autoroute otse skeemist. Muidu suht vastik asi.Teistel sama klassi asjadel normaalset autorouti ei ole. Peab tema viguritega elama. Kas arvutil mingit adaware, viiruse probleemi ei või olla?

Comment

Võin vaid kinnitada, et selle 3-4 kuu jooksul, kui olen kotkast pruukinud, pole sarnast jama olnud.
      Kui litsentsiketast küsitakse, kas lubab vastata: continue running as freeware (vms.)?
      Tal on ka freeware.key fail, äkki ei leia miskipärast. Ja veel - äkki on asi kuidagi seotud erinevate kasutajatega?
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
        Kui litsentsiketast küsitakse, kas lubab vastata: continue running as freeware (vms.)?
        Tal on ka freeware.key fail, äkki ei leia miskipärast. Ja veel - äkki on asi kuidagi seotud erinevate kasutajatega?
        Ei luba ta midagi valida. Hakkab flopit lõgistama ja siis pistab pasundama. Viirust ma eriti hästi ei tahaks uskuda, sest sama pull on ka läptopis .
        Aga k''t seda teab. Muidu masinatega probleeme ei tundu..
        Kui hästi meenutada, algas see siis, kui üritasin kotkaga mälupulga peal olnud faili avada.

muide, kuidas sellega skeemist otse autoroutet teha saab ? . Jupid tuleb ikka plaadile ise vedada ju ?
        Edit: olen kotkast kasutanud muidu üle aasta.Aga võibolla on mingi pikem kontrollimehhanism ????
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kas too *.key fail on alles? Ei ole moditud? Tean, et kui kasutada piratud skeemi, tekivad jamad aga siis proge ei luba tulemust avada. Ei enamat. Ja annab selge hoiatuse.
          Muide, avastasin, et kui valmis ruuditud plaati modida, võivad tekkida kummalised ruutimata rajajupid. Nii et ettevaatust!
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Autoroute jaoks on jupid ise vaja paigutada, aga ei pea uuesti siduma. Paljud on isegi nii nõdrad, et tuleb plaadiprogrammis veel seosed teha ning alles siis suht mõtetu autoroute käima lasta.
            Litsentsi fail pane kuhugi kausta ja siis peaks ju windows samast kataloogist ta alati üles leidma.

Comment

Üritasin ka faili käivitada Eagliga ja küsis võtit.Ma näitasin talle ta enda kataloogis olevat "freeware" faili ja jäi rahule.

Comment

Mul hakkas "kotkas" küsimusi esitama, kui kopeerisin ta teisest masinast (mõlemad olid freeware). Lahendus nagu eelmises postituses.

Comment

to felch
                  just sama situatsioon. Nimelt mul failid mälupulgapeal ja sageli teen erinevates masinates.
                  Aga selle litsensifaili ettesöötmisest piisas. Enam nii ei tee.

Comment

Working...
                  X