Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kõvaketas surnud we:(

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõvaketas surnud we

Esmalt postitatud murphy poolt
    kui ruumi on, siis viska sesima ja hoia silmad lahti et ehk kellegil juhtub olema ketas mis läheb ära badide tõttu, saad sealt elektroonika. Muide maxstoritel on 2 õrna kohta, on mootori driver kivi ja loogika pingeregulaator. kui mootor käib siis esimene terve, tee asjast pilt siis võin öelda ka milline pingeregulaator võiks olla, ehk pinge paigast ära, mul tuttaval kettas millelt andmed päästsin jootes regulaatori maha ja andes 3,3 eraldi peale.
    Mootori võttis muidu järgi küll. Stabikas on seal arvatavasti see teistest detailidest suurem kolme jalaga tegelane,mis asub suht toitepistiku läheduses.Ja kuidas siia üldse pilte üles panna on küll pildipaneku võimalus siinsamas,aga tahab mingit linki vms.Ahjaa ja kas maxtor ketastel on kõigil eri tüüpi elektroonika peal või ehk on võimalik eri tüüpi ketaste sobivus ka?Ketas 30G.

Lisatud: Ja seda sügavkülma värki võik ka naljapärast proovida.
    viimati muutis kasutaja otsija; 31 August 2006, 17:57.
    otsija

Comment

Võid proovida, aga stabi kohta niipalju et seal eax 3,3 v olema. muide kui seal kondesid vaata et mõni pole surnud, need tantaalid annavad vahelt lambist otsad kui pinget kõigutada ja siis myrad sees ja prose ei tööta. osad pingeregulaatorid ka ei tööta kui kondet järgi pole ja mingi prose järgi.
      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Nonii läksin kohe testriga kallale asjale.3.30 volti oli täitsa olemas jalal,mis asus toitepistikust kõige kaugemal.Teistel jalgadel olid maa suhtes pinged madalad nii alla voldi kanti.Niiet see viga jääb ka välja vist.

Krt kondedest läks ikka meelest mainida.Seal stabika läheduses paistavad mingid pruunid jublad,mis oletatavalt konded ongi.Aga mis nende mahtuvus olla võiks ?? Suuruse järgi üle 100nF eriti pakkuda ei julgeks.
        otsija

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
          Ma kuulaks kasutaja Toivos juttu sest olen 10 aasta jooksul näinud teda taastamas inffi ka sellistelt ketastelt, mida isegi CSI Miami vennad maha kannaksid...
          Tänud toetuse eest, kuigi ülepakutud.
          Taastan datat katkistelt ketastelt.

Comment

heal juhul võib sobida teine elektroonika (nt toodetakse ka ühele elektroonikale erti mahuga kettaid... mastootmine..)
            tel 53729764

Comment

Mina arvan, et elektroonika on korras. Kui eksin, siis omanik võiks parandada mind.

Comment

Esmalt postitatud toivos poolt
                Mina arvan, et elektroonika on korras. Kui eksin, siis omanik võiks parandada mind.
                Mulle tundub ka,et elektroonika on korras.Aga mis seal siis pers--- läbi olla võib.
                otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
                  Mulle tundub ka,et elektroonika on korras.Aga mis seal siis pers--- läbi olla võib.
                  Firmware lendas.

Comment

Esmalt postitatud toivos poolt
                    Firmware lendas.
                    Kusjuures see oli nii tüüpiline viga monitorides ja kuulu järgi ka moblades. Flashi/EEPROMi sisus läheb 1 bitt valeks ja rohkem polegi tarvis. Ka PICide puhul olen sama nalja täheldanud. Erit peale voolukatkestusi...aitähh, EE.
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
                      Flashi/EEPROMi sisus läheb 1 bitt valeks ja rohkem polegi tarvis.
                      Antud juhul pole tegemist Flashiga. Siis aitaks elektroonika vahetus.

Comment

Working...
                      X