Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

PDA laadimine- kuidas töötab?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PDA laadimine- kuidas töötab?

tegu ei olegi otseselt probleemiga, kuid mind hakkas lihtsalt huvitama see, mismoodi toimib mu PDA laadija. Nimelt näib mulle imelik see, et kui voltmeetriga mõõdan pingeid sellel pildil(http://www.ultimatepocket.com/images/test2210_11.jpg) vasakule jääva otsiku pin'ide(tal on umbes 20 pisikest klemmi...nagu näiteks Siemensi laadijalgi on) pealt, siis ainult mõlemas servas äärmine klemm annab hetkeks pinget ~0.15 V ja siis sumbuvad kiiresti kuni 0V -ni. Aga samas kui PDA laadijaga ühendan, siis hakkab kenasti laadima. Et kuidas see võimalik on või miks ma ei saa mõõta õigeid tulemusi?

Vs: PDA laadimine- kuidas töötab?

Tõenäoliselt ei anna laadija pidevalt täit väljundpinget (võib-olla üldse mitte midagi) vaid uurib, kas aku / vidin küljes. Äkki näed testriga just neid kontrollsignaale? Kui pulsid on kiired, ei suuda tester sellele reageerida ja näitabki mingit jama.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
      Tõenäoliselt ei anna laadija pidevalt täit väljundpinget (võib-olla üldse mitte midagi) vaid uurib, kas aku / vidin küljes. Äkki näed testriga just neid kontrollsignaale? Kui pulsid on kiired, ei suuda tester sellele reageerida ja näitabki mingit jama.
      jah, see võib küll olla. Sest minuteada näitreks kui mobiili akulaadija on vooluvõrgus, siis ei võta ta ju ka pidevalt niipalju voolu sellisel pingel kui olles mobiili taha ühendatud... Et see kontrollsignaalide asi võib küll olla.

Comment

Moblade puhul on minu teada nii, et toru prose ise kontrollib laadimist. Esiteks laetakse tsüklite kaupa, vahepeal vähese voolutarbega paus. Teiseks, kui aku täis, laadimine kas katkeb üldse või minnakse nn. trickle-charge režiimi (järellaadimine). Igatahes Kummikutel löheb laadijasse vaid 2 juhet, ei mingeid juhtsignaale. Sinu seadmes on laadija teisiti ehitatud, klemme rohkem ja seepärast on eraldi signaalide kasutamine täiesti võimalik.
        Äkki on kogu jõuelektroonika üldse laadija sees ja PDA ainult saadab laadijale sisselülitumise signaali vastavalt aku pingele ja temperatuurile.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
        X