Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Terminali soft

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Terminali soft

Päevast ,igasugu softmehed(ja naised) , okei softipersoonid !

Soovitage mõnda head (hea kui vabavaralist) Terminali softi (noh, et saaks com portidega suhelda). Windowsi enda oma on veidi nutune, Nortoni TERM95 peaks kuskil olema aga asi võiks ikkagi windowsis käia. Hea ,kui saaks vastavalt soovile ka ülejäänud com pordi otsi võngutada.

Keegi kunagi andis hea lingi (vist KaruTEC ) aga otsides leiab vaid kõlariterminale
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: Terminali soft

Sorry, rumal küsimus äkki, aga ehk täpsustad, millist funktsionaalsust täpsemalt vajad?

Ise olen leidnud, et nii universaalne standardprogramm on tore, kuid isetehtud asjadega rääkimiseks on vaja mõnikord nipet-näpet ja sestap olen kasutanud ajutisi käkerdusi C#-is/C++-is. Kui huvi on, mul ei ole kahju jagada.
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

http://www.bb-elec.com/product.asp?sku=COMTEST ehk see kõlbab? Suht lihtne aga ajab asja ära.

Comment

Ise muidu olen samuti ise kirjutatud juppidega testinud. Samas pole viitsinud korralikku vidinat teha .
        to: RIP - tänud. Saab päris korralikult laamendada.
        Ahjaa funktsionaalus seisneks selles, et rs232 taga uarti pidi olevat atmega88t-i veidi turgutada.
        Samuti ootab ees üks multimeeter , millega kaasa pandud rs232 soft on bugine ja protokoll vajab veidi häkkimist, et ise uus logimissoft teha.

Antireklaam
        Ärge ostke brymeni rs232 sidega BM202 testreid. Tester ise ok , aga soft mitte, kui ekraani on täis mõõtnud (ca 50 mõõtmist), paneb soft täiega pange. Kodulehelt muidugi kah midagi ei saa.
        /Antireklaam
        viimati muutis kasutaja martinj; 08 m 2006, 16:39.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
        X