Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

windows xp sisselogimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

windows xp sisselogimine

tere!
    toppisin just suure hurraaga oma läpakasse sisselogimisel passwordi ette ja üllatus üllatus- ta ei lase mind sisse peale restarti. no mida nüüd?! täna ostsin ja juba probleemid!! oskab keegi aidata?
    tänud ette!

Vs: windows xp sisselogimine

kas oled ainuke kasutaja (administrator) sellel läpparil???
    kui ei lähed (peale läppari logo ja enne xp logo vajutad F8 tuleb menü&#252->safe mode -> (administratorina sisse) my comuter'i peal parem hiireklahv manage--> kataloog > users ja kasutaja peal parem klahv ja set password (sisesta uus password) (on ka lühem tee hetkel ei torka pähe)
    viimati muutis kasutaja yllsel; 08 m 2006, 22:41.

Comment

vahepeal on ka nii, et password on pandud eesti klaviatuuri kasutades ja sisselogides viskab alguses inglise klaviatuuri ette niiet mõned märgid ja tähed lähevad samade klahvide vajutamisega valesti. Vajuta alt+shtif ja proovi uuesti kood sisse toksida.
      Helitehnika erinevatele üritustele: http://www.helitehnika.fie.ee

Comment

tänud vastuste eest! mõlemat asja proovisin siis nüüd. noh ma saan aru, et ma peaks nagu admin olema, aga safe mode ta küsib mult ka nii admini kui selle kasutaja parooli, mille ma ise tekitasin. ja noh siit ma ei saagi jälle kuhugi edasi. proovin küll tühjalt ja parooliga ja ma ei tea kuidas veel, aga midagi.
        klaviatuuri asja mõtsin ise ka, kuna panin ühe tähe passwordis täpitähe ja klaviatuuril on üldse muu täht, aga ta annab mul vaid EN ja RU valida, kummagagi ikkagi ei funka. fakk! mida veel?

Comment

tsekka siit tee bootdisk jne. toimib kui õigesti teed http://home.eunet.no/%7Epnordahl/ntpasswd/faq.html

Comment

caps lock?
            proovi tekitada ka uus user ja sellega sisse minna. nagu ma aru saan, siis pole selle useriga veel midagi teha jõudnud:
            faile my documentsi jne tekitada ja neid privatiks teha.

seega teed omale lihtsalt uue useri: tekitad mingi suvalise, diliidid vana, tekitad uue samanimelise ja paned parooli, mis meelde ka jääb ja mis ei sisalda täpitähti.

Edu katsetamisel

PS mina kasutan parooli, mis on 1 tähe suurune, kuid mingi hiina hieroglüüf alt+numpadi numbrid. väga hästi töötab windowsi paroolina ja keegi pole siiamaani ära arvanud.

Comment

kui läppar on täiesti uus, siis mingit eri inffi palju ple, seega saad ka clean installiga hakkama. võtab pool tundi, jukerdamine ja katsetamine mitu tundi

Comment

see antud link ei kehti xp korral nagu aru saan. caps lock pole, uut kasutajat ei saa nagu tekitada, sest ta ei paku seda võimalust ja seda lugesin ka kusagilt jah, et kui meelst läind siis uuesti installida. mõtsin, et äkki on mingi teine kaval moodus.

Comment

toimib ise olen proovinud soomekeelse winiga.
                  Tested on: NT 3.51, NT 4 (all versions and SP), Windows 2000 (all versions), Windows XP (all versions, also SP2), Windows Server 2003 (at least Enterprise).
                  http://home.eunet.no/%7Epnordahl/ntpasswd/bootdisk.html

Comment

uue useri teed admin konto alt (administrator vmt). seal lähed control panelisse, võtad classical view (kui see pole juba valitud), sealt users ja otsi. seal see igatahes on. kustutamine sama koha all.

Comment

see trikk peaks ka toimima, kui vägaväga inffi kätte vaja saada
                      http://www.petri.co.il/forgot_administrator_password_alternate_logon_tric k.htm

Comment

start run (käivita) ja net user administrator(kasutaja) 123456 (parool)

Comment

veel parem kui sisse saad::: on käsk;; control userpasswords2

Comment

ei saa täna akkama, lähen parem magama. tänud kõigile!!!

Comment

SAIN KORDA!!! ptüi ptüi ptüi
                              et siis safe mode's adminni password 123456 jne, aga siiski ei tööta mu pandud uus password, nii et ma võtsin üldse maha.
                              TÄNUD RAHVALE!!!
                              viimati muutis kasutaja demo; 09 m 2006, 10:35.

Comment

Working...
                              X