Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

trooja hobune

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

trooja hobune

avg näitab, et on leidnud trooja hobusesse nakatanud falili, aga ravida ta seda ei lase. pannud on ta selle virus vault kataloogi. spybot ja adaware seda pole leid. kuidas sellest lahti saab, kas peab lihtsalt empty vault panema või jääb ta ikkagi alles arvutisse. saan aru, et trooja hobune pole üldse tore asi arvutis. oleksin abi eest tänulik!

Vs: trooja hobune

Mis on trooja nimi? Vaata, kus kataloogis see asub; jäta meelde. Mine Safe Mode ja kustuta meeldejäetud kataloogist ära. teine varjant, kui sul avg läheb safe mode's käima . siis too peaks ka ära removima. Osade troojate puhul peab ka registrist kustutama mõne read.

Comment

kuigi eemaldada ma kavatsen niikuinii tekkis niuke küsimus, et kas põhimõtselt see trooja siis paha ei tee kui ma netis ei käi?

Comment

Esmalt postitatud demo poolt
        kuigi eemaldada ma kavatsen niikuinii tekkis niuke küsimus, et kas põhimõtselt see trooja siis paha ei tee kui ma netis ei käi?
        sõltub ilmselt sellest, millise troojaga tegemist on.

Comment

Laskumata sellesse, mis troojakaga tegemist, peaks märkima, et SINA ei peagi netis käima. Kui masinal on võrgukaabel sabas, käib iga vähegi viisakas troojakas ISE võrgus ette kandmas kuhu vaja ja mida vaja.
          AVG virus vault'is peaks minu arusaamist mööda asi kahjutu olema.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui troja on mingi faili nakatunud siis parandada seda nagunii ei tasu kuna fail ise ju rikutud ja seega tuleb tast lahti saada kas või faili hävitamise teel.

Comment

Üksikute viiruste tõrjumiseks võib abi saada ka Nod32 lehelt:

Comment

Kuidas sellest lahti saab, kas peab lihtsalt empty vault panema või jääb ta ikkagi alles arvutisse.
                Minu arusaamist mööda tähendab Vaultis olemine seda, et viirus on kahjutuks tehtud, "lukutaha pandud". Nüüd kui empty vault teed, siis puuakse viirus lõplikult üles ja maetakse vaikselt ära

Kasutasin ka AVG-d vahepeal, kuid ronisin Avastile üle.
                AVG-l pole tegelikult häda midagi
                Alati saab hullemaks minna.

Comment

Working...
                X