Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem windows XP format

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem windows XP format

Ei tea kas õige teema all. Probleem selline et ei luba win XP home editoni maha võtta .....formati tehes lööb ette error ekraani ja seletab ,et mingi file on vigane ja ei saa formati jätkata ...soovitab veel biosest võtta bios memory alt mingi shadowing asi maha?

XP on pooleldi maas ....ei saa peale panna ja ei pääse enam operatiiv süsteemi ka sest vigane

Ehk oskab keegi aidata

Vs: Probleem windows XP format

Variante on veel palju, downloadi netist "fdisc", kirjuta see floppy peale ja boot'i vigase arvuti peal üles. Sellega saad kõvaketta uuesti üle formaatida.
    Tegelikult peaks seda saama ka tavalise boot-disc'iga teha.

Comment

xp setup plaadiga saad ka selle formati ära teha.
      1. Bood'i cd'ga üles Recovery Console (R) ja sealt format.
      2. Kui teed uue installi, on seal võimalus Quick Format või Full Format
      3. Win98 bootdisk sealt fdisk --> kustutad kõik partitsioonid restart-> XP setup käima. Teed uue uue partitsiooni ning format
      Seda juhul, kui sul on xp setup plaat!!!
      Kõike partitsioone on võimalik maha võtta ka Linux varjantidega, üx hea versioon on Knopix
      viimati muutis kasutaja yllsel; 16 m 2006, 21:34.

Comment

mäletan sai ka kunagi jamatud...agaa tuleb meelde et win98 bootdiskil olev dos `ile ei meeldinud NTFS partistioon st ei tunnistanud ketast naq...agaa kas fdisk ka seda sööb..seda ma ei tea
        agaa..miks niii ei tee..et ei pane winxp plaadi sisse..hakka installima..ja siis ta ise küsib ju et a.la kas tahad formatti või kuradi seal saab partisioone kah mingi variandiga uuesti teha jne...saaks otseteed rohkem
        mida sa lohh vahid

Comment

see installikas ongi kõige kiirem varjant ca 30 minti. seega otsetee (quick format)
          win98 fdisk sööb ka selle ntfs partitsiooni ära, kui vaja
          Või varjant teed Patritsion Magic prgrammi boot diski ; lood sellele NTFS systeemi, siis pead kettale selgeks tegema, et ta boodiks ka sinna jne võtab palju palju kauem aega..
          Huvitavat bootimise kohta oli vist link www.bootdisk.com

Comment

Kui tahetakse automatiseerida protsessi, tehakse uus installikas; kus on installi inf fail peal, sinna on ära märgitud, mida ta automaatselt tegema peab; sinna saab ka selle reg key sokutada. setup lastakse parameetritega käima...

Comment

Yllsel, Kirjuta sellest protsessist lähemalt, kuidas see käib. Või anna link kust seda õppida saab. Kunagi sai huvi pärast tehtud mingite eri meetoditega Win2000 servispakkidega installikas mis ei küsinud seriali numbrit.
              NTFS puhul ei ole mõtet fdiskiga ja mingite partitsioon manageridega jamada. NT-lase enda installi CD-l ju kõik olemas. Mõnikord on vaja ainult formati etapi kandis käsitsi restarti teha. Näiteks kui tahad teise partitsiooni peale Wini panna.

Comment

Ok, teisp saan mingid plaadid tagasi, siis kirjutan kuidas tehtud, hetkel kiire

Comment

link peaks abix olema; ülejäänud on aretamine
                  http://www.hytekcomputer.com/Articles/XPInstall/1.shtml

Comment

Teemaväline, aga ühes teises foorumis KaruTEC-i öeldud haridussüsteemi ja kivipallurite jutt paraku tükib tõele vastama.

"Linux varjantidega", "agaa tuleb meelde", "NTFS partistioon", "agaa kas fdisk", "seal saab partisioone kah", "kõige kiirem varjant", "varjant teed Patritsion Magic", "ei tunnistanud ketast naq...agaa".

Samamoodi kirjutate enda CV ka või? Mingi tegelane sisse marsiks, näpus paber kus tema varem kõik "töödanud" on, siis võiks ta vähegi endast ja ettevõtte mainest lugupidava ettevõttejuhi poolest teistpidi uksest välja marssida. Erandiks ehk see, kui CV vastuvõttev firmajuht samasuguse lingvistilise koolituse on saanud.
                    WW

Comment

Tõesti. Dos all EI OLE NTFS partitsioon nähtav. Fdisk aga tunnistab ntfs partitsioone ja sell abil saad kustutada ntfs partitsioonid ja tühjendada ketta.
                      Muidugi paha poleks olnud, kui oleksid kirjeldanud ka seda Errorit mille said.
                      Võimalusi on väga palju, isegi xp cd-lt bootides saad partitsioone kustutada, enne formati. Jah saab ka Partition Magicuga.
                      tel 53729764

Comment

to Werewolf: Paistab, et sul on halb enesetunne või astusid vale jalaga voodist välja..
                        Paraku kõik ei ole nii hiilgava haridusega, kui sina.
                        Mina olen maakas ja ajan ts st ntx segi ja teen ka teisi vigu. Aga asja põhimõttest on aru saada, mida mõeldakse.
                        Ise teed ka vigu: "Mingi tegelane sisse marsiks, näpus paber kus tema varem kõik...." koma ntx puudu

Comment

Ainult haridussüsteemist ja lasteaiast annab aastate jooksul parandada eneseväljenust ja muidugi ka teadmisi. Arvan et enamus on siin iseõppijaid. Et siis inglise keeles omandatud mõningad teadmised. Kuidas keegi inglise keelt loeb on võibolla isegi põlvkonna küsimus. Näiteks mina olen õppinud inglise keelt ajal, mil selle oskusega ei tasunud hiilata. Nii siis, ei tea hääldusest suurt midagi. Inglisekeelset tekstist saan aru kirjapildi järgi. St. ´a´a on minu jaoks ´a´ ja mitte ´ei´ ,´b´ on minu jaoks ´b´ mitte ´bi´. Olen tähele pannud et noorem põlvkond lugedes inglise keelset teksti üritab seda välja hääldada, tundub et kohati vigaselt. Niikaua kuni haridus tammub paigal, jäämegi erialaste sõnade üle vaidlema. Ja üleüldse , kui on probleem, küsige parem kuskil suurtes inglisekeelsetes foorumis oma vigase või poolvigase inglise keelega. Sealt saab alati palju rohkem asjalikke vastuseid ja keegi ei õienda mitte kunagi keele kasutuse üle.

Comment

Enesesetunne ensetundeks, kui läbivalt kirjutatakse "varjant", "agaa" ja pruugitakse tobedaid lühendeid stiilis "naq", pole vaja jahuda, et "põhimõtteliselt saad ju aru". Inglise keeles eksimine on arusaadav, pole emakeel, aga kui vabanduseks tuuakse, et "ma olen maakas, ma ei peagi oskama", siis tekib seda suurem trots. 10 aasta pärast kirjutab mõni neist elektrotehnika õpikut, koolipõlvest kaasavõetud keel läheb ka sinna? "Kirsshoofi seadust on mitu varjanti naq, ä." Põhimõtteliselt saad ju aru, eks?

Inglise/eesti segakeele koha pealt veel niipalju, et kirjutas keegi kunagi ammu Windowsi regedit'i kohta stiilis: "regedit showb mingit läga".

Muide, ma olen kah maakas, s.t. mitte talinast.
                            WW

Comment

Põhimõtteliselt saan aru küll aga tähti võiksid mujal närida.
                              Mis seal ikka vabandada. Minu puhul:... tagasi kooli!
                              --------
                              (mina ei kavatse ühtegi raamatut kirjutada)

Comment

Working...
                              X