Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

soovitage head suundantenni?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: soovitage head suundantenni?

no, mingit purkantenni ei tule, kuna selle antenni peale läks hiilgama suur hulk raha. Aga mis mõttes 40 kraadi:et kui antenn on seina vastu ,et siis on 90 kraadi ja siis seda tuleb keerata allapoole 50 kraadi või? Kuidas ma selle kinnitama siis peaksin?

Comment

40 kraadi tähendab, et horisontaalsuunas ja vertikaalsuunas on tal üks suund, kuhu läheb maksimumsuund ja lisaks 20 kraadi igas suunal on veel piisav signaalitugevus. Kui sa jääd sellest tsoonist väljapoole, siis keera antenni allapoole suunaga nii, et antenn vaataks otse sinu vastuvõtva antenni poole. Mehaanilise kinnituse jätaks Sinu hooleks.

Ega ma ikka täpselt aru ei saanud, mis antenn on ruuteril ja miss sinul. Kui ruuteril on ringantenn ja sa üritad endale panna suundantenni, siis võib see mitte aidata, sest ringantenni suunatoime võib olla üpris järsk ja sellisel kõrgusel võib siiski mitte jaguda levist. Aitab, kui tõstad enda antenni ikka kõrgemale. Aga kirjelda täpsemalt antenne, mis olemas.
      viimati muutis kasutaja urmas78; 08 October 2006, 19:16.

Comment

ee asi on niimoodi, et suundantenn on ruuteri küljes ja vastuvõtjaks on mul läptop, millel on siis inteli mingisugune sisseehitatud wifi kaart. Ringantennist rääkisin sellepärast, et ennem kui mul veel sunndantenni polnud, siis originaalis on linksys wrt54g v5.1 ju 2 ringantenni. Kui suundantenni ostsin, siis keerasin mõlemad ringantennid maha ja kinnitasin antenni kaabliga ruuteri suundantenniga. Selline küsimus ka, et kas on vahet mis pidi see suundantenn seina peal on, et kas püsti pidi või pikuti? Selline küsimus ka ,et kui pikk võib selle antennikaabli pikkus olla, praegune on 3m ja märgitud, et -1.2db, mitu db siis võib mingi 5m kaabel olla? Sest kui liialt pikk kaabel ,siis ju leviala väheneb märgatavalt.
        viimati muutis kasutaja normaalne; 08 October 2006, 23:40.

Comment

selline küsimus, et kas see antenn peab ka vastu õue tingimustele , st vihmale ja talvel lumele ning miinuskraadidele? See antenn on küll räästa all, aga ikkagi õues? http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=900-009

Comment

Working...
          X