Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Minu arvuti jamad vol. 3

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Minu arvuti jamad vol. 3

Esmalt postitatud mart poolt
    Uuemale emaplaadile vanad mälud ilmselt ei sobi.Uuematel DDR või DDR2 mälu.
    Uuel emaplaadil on üks 128 megane originaal kaasas, 133 MHz SD RAM, aga ma mõtlen, kas saaks vana arvuti pealt panna teise sama suure, ainult et 100 MHz-se? Kui sobib, saaks 256 mega kätte.

To Mauro: overklokid puudusid, plaat on heas seisus, asi võis vabalt ollagi optilises seadmes (sai mainitud juba, et audioplaate luges too vigaselt). Kui see Windows sai esimest korda peale pandud, oli mul korralik CD kirjutaja, mis luges selle plaadi puhtalt välja.

Comment

Kas on ikka kindlasti socket 775?Socket 478 oli veel SDRAM-ga aga paljud ka juba DDR-ga.Socket 775 ju veel uuem.Emaplaadilt peaks kirjade järgi margi teada saama,muidu otsid äkki vale prose ka peale.
      Kui 133mhz SDRAM sees siis peaks ka 100mhz sobima.Too 133-ne töötab siis ka muidugi 100mhz peal.

Comment

kiirus tõesti ei mõjuta, lihtsalt teine pool mälu on aeglasem.. kas üldse toodeti 133 mhz sdram-e.... kontrolli üle kas sul ikka on sd ram või siis socket 775. sellele kas rdram või ddr
        tel 53729764

Comment

Nonii... oli socket 478. Aga Ordi leidis sellele prose, ma sain veel pudi (toited, korpus jne) ning nüüd ongi mul kaks masinat. Uus funkab ilusti.
          Vana masin samuti, ainult et üks probla vanal arvutil on-nupust vajutades lülitub sisse, aga välja mitte, vajuta ja hoia all kaua tahes, niisiis peab ta seinast välja tõmbama. Kas eksisin konnektori kontaktidega või sai emaplaat vana toiteka rikkiminekul liigse impulsi... Nüüd tahangi teada, kas on mõtet riskida ja selle konnektori kõik kontaktid järgi proovida-kas emaplaat pange ei lähe (lühis valede otste vahel näiteks)?

Comment

kas vana emaplaat oli atx või at?
            sdram saad jah panna erineva... peab töötama, vastasel juhul on sul väga haige emme.võib olla küll valesti ühendatud juhtmete viga.
            tel 53729764

Comment

Working...
            X