Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

K:Kuidas salvestada TV saateid kõvakettale?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K:Kuidas salvestada TV saateid kõvakettale?

Üritan ära seletada,millist nõu või abi mul vaja oleks!

Mul arvutis on mingisugune TV kaart (Conceptronic) mida olen harva kasutanud.Mäletan,et sellega saan ma salvestada kõike kanaleid mis telekast vastu võtab,pannes peale aja millal salvestama hakata ja ka kui kaua salvestab,lõpuks veel sulgeb arvuti!
    Nüüd sooviks teada,kuidas on mul võimalik salvestada kõvakettale saateid sellistelt kanalitelt,mida mu TV kaart vastu ei võta? See tähendab,et ei tule telekakaabli kaudu Näiteks netist vaatan mingit kanalit ja minu lemmik saade,film,sport jne. hakkab öösel kell kolm ,kuidas oleks võimalik see arvutisse salvestada ja hiljem ära vaadata?
    Kas on olemas mingi vastav programm või on mul võimalik selle conceptronic`uga midagi teha?
    Tänud ette!

Vs: K:Kuidas salvestada TV saateid kõvakettale?

Kui leiad netist telekanaleid, siis VLC pleier on abiks. See suudab videostriimi ka salvestada.
    Ise küsimus see, kust sa neid kanaleid võtad...Netist tuleb näiteks Elioni IPTV, aga selle nägemiseks on loomulikult ka vastava paketiga liitumist vaja.

Comment

Näiteks sellel lehel laadisin alla selle playeri(seal on üle 40 kanali,millest enamus muidugi mittevajalikud)Aga lapsele multikaid,naisele seebikaid ja endale musa,sporti jne.Asi ongi selles,et 4 okt. algab LOST 3 hooaeg ja see siis ABC`st.Kuid neljapäev on tööpäev ja vaja kuidagi ära vaadata!
      Proovin seda VLC playerit. Tänud!

See link siis siin http://www.tvunetworks.com/downloads/index.htm

Comment

Nonii,palun tehke nüüd lollile selgeks,kuidas siis edasi toimetada,mina ei saa millelegi pihta,mida peab edasi tegema?!
        Player olemas aga ei oska ma neid seadeid paika panna.

Comment

VLC pleier.

File - Open Network Stream...
          Kui tahad ainult näha siis paned linnukese HTTP/HTTPS/FTP/MMS ette ja kasti paned aadressi, kust striim tuleb.
          Näiteks Elioni Digi-TV ETV kanali jaoks panen sinna udp://@239.3.1.1

Kui tahad salvestada, siis linnuke kasti Sream/Save, Customize reale sama aadress, siis nupule Settings...
          Avanenud aknas linnuke File ette, Browse nupuga valid koha kuhu salvestada ja mis nimega. Seejärel Encapsulation Method linnuke kasti MPEG PS (ehk MPEG Program Stream) ja OK ja OK. Hakkabki salvestama. Pilti samal ajal ei näe. Kui video algselt ei ole .mpg formaadis, siis valid Encapsulation Method õige lõpu (nn. konteineri) - Ogg, ASF, MP4 jne.
          Muidugi pead enne selgeks tegema, mis formaadis pilt+heli üldse tulevad. Saadud failile teed pärast rename ja paned vastava lõpu, kas .mpg, .avi või midagi muud.
          Kas ja kuidas see kõik erinevate videoformaatidega toimib, on mul raske öelda. Proovimise värk.

Comment

Esmalt postitatud sebastian poolt
            VLC pleier.

File - Open Network Stream...
            Kui tahad ainult näha siis paned linnukese HTTP/HTTPS/FTP/MMS ette ja kasti paned aadressi, kust striim tuleb.
            Jahh,ma vaatasin ja mõtlesin tükkaega,et kust ma selle aadressi saan?
            See TVU Channel Guide avab mulle akna,kus on need kanali nimed ja muud ei midagi! Kuskil arvuti sügavustes peaks nägema vist,et kustkohast signaal tuleb,aga ei ma oska seda asja kui keegi juhendaks?

Comment

Proovisin seda asjandust.
              Ei tule piltigi ette, heli küll. Kuidas neid aadresse kätte saab, ma küll ei tea. Võibolla on kagu värk ainult selle pleieriga seotud ja teistega ei töötagi

Comment

proovisin ka.
                need kanaid tulevad jh ainult sinna pleierisse.
                pm-st on võimalikt salvestada mõne ekraani-pildi-lindistamis progega.
                ntx fraps vms. ainult frapsiga tulevad suuerd videofailid.
                ja mul oli heli ka sünkroonist väljas. Kas teistel proovijatel oli korras?

Comment

Kas ta connectis ka sul,või oli ainult ready olekus? Kui ei connecti,siis vaja tõmmata veel selline lisaosa.(panen jutu kaa juurde(ingl. keeles))Mõni räägib,et ei lähe seda lisaosa vaja aga mõnel jälle läheb vaja.(minul oli vaja)

I too had trouble with this on 2.2.0. No matter which channel I clicked on, it always just said "Ready." I'm glad I went to this forum, because I saw this fix, and it worked. However, it didn't work on restarting the program.

So, I created this program that will automatically do it for you:
                  http://joeyjwc.x3fusion.com/ext/TVURunIt.zip

The ChannelList.xml and PeerList.xml files from alex.stef are included.

Extract the zip file and put all of the files into the same folder that TVUPlayer is installed (usually it's C:\Program Files\TVUPlayer\). Then, instead of running the TVU Player shortcut from your Start Menu, etc., create a new shortcut from TVURunIt.exe and run that instead. It will automatically fix the XML files and then will launch TVU Player.

See lõik on siis siit foorumist,kui inglise keelt paremini jagad,siis saaks sealt küsida mida vaja(mina kahjuks nii palju ei oska)
                  (http://forum.viidoo.com/viewtopic.php?t=1660)

Mulle tundub ka,et ainult selle playeriga töötab!
                  Ega siis muud võimalust ei jää,kui videomakiga või digiboksiga salvestama hakata.
                  Tänud sellegipoolest!!

Comment

kõik oleneb, mis formaadis seda tv-saadet sul netis striimitakse. Üldiselt kipub see tihti olema windows media või real või quicktime ja siis on seal vahel üks tükk nimega drm(eestikeeli koopiakaitse), mis peaks laskma seda ainult õige progega ja õigel moel tarbida... Aga nagu krüptospets Bruce Schneier kunagi ütles, "Making digital files not copyable is like making water not wet"... Ehk et iga asja vastu on vasturohi ka netis olemas... Loomulikult peab igasugune salvestamine käima kooskõlas saate litsentsitingimustega, sh drm'i omadega...Ehk lihtsalt öeldes, ametlikult on drm'iga kaitstud striimi ilma drm'ita salvestamine illegaalne.

Comment

Working...
                    X