Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eagle ja avade suurused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eagle ja avade suurused

Kas kuidagi on võimalik defineerida Eagle'is avade suurused nii, et kui see gerberiks teha ja teise CNC pingi programmiga avada on avad juba paigas.
    Kas gerber_rs247x üldse toetab avade suurusi? Kuidas Eagle fail tavaliselt pcb tegijatele edastatakse, et kogu vajalik info kaasas oleks?

Vs: Eagle ja avade suurused

gerberis(eriti haige formaat aga de facto standart) polegi auke kui selliseid, selleks on excelloni nc drill (väga haige formaat).
    Eagles pane run -> drillcfg.ulp (ohh blinn...) ja see tekitab avasuuruste tabeli. Siis open job ja excellon ja see teeb paigutuse faili. Topi kogu sodi ühte zippi ja hoia pöidlaid pihus.
    Mingi õpetus on ka minu kodukal.

Kui minult tahad plaati tellida, siis saada parem eagle fail. Arvan et Kamitra ja Brandner võivad seda kah süüa. Plaadi gabariitmõõdud tasub alati emaili eraldi kirjutada, sest ehkki saab enamasti DIP korpuse järgi aru, võib teatud juhtudel (leading-trailing zero.... ) mõõtkava muutuda nii umbes 1.3korda ja seda ei pruugi märgata.

Üldiselt ma olen seisukohal et gerberi formaadi autorile on surm liiga kerge karistus.

Comment

Working...
    X