Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printer läbi võrgu printima

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Printer läbi võrgu printima

Tervitused

Ülesanne selline: Tahan arvutiga toas 2 printida faili x printerisse laserjet1020.

Setup selline: fail arvutis 2 op süst win xp x64 (vastav prose ka). ühendatud kodu kohtvõrku län kkaabliga läbi swichi ja hubi. fail liigubv arvutisse 1, mille taha on ühendatud eesnimetatud printer usb või LPT kaudu (ei tea täpselt aga mitte LAN).

Probleemid: 64 bit arvutile pole printeri draiverit seega ei oska arvuti hästi printida (loe üldse selle printeriga suhelda) ja printida ei saa. praegu olen teind nii, et saadan faili teise arvuutisse ja lähen sinna ja prindin, aga see on väga tüütu tegevus, sest tavaliselt on seal keegi ees ja tegeleb omade asjadega ja ei taha mind hästi lasta (mänge ei saa alla ju tõmmata )

Küsimus: Kas oleks võimaliks saada arvuti printima sinna printerisse ilma selle draiverita?

Vs: Printer läbi võrgu printima

loobu sellest 64bit windoosast ja päike tundub jälle eredam..

see 64 bit W ei anna Sulle peale jamade mitte midagi

Comment

see annab mule nii mõndagi nii et hoia suu kinni!

Comment

pakuks siis SInu närvisüsteemiga sellile sobiva lahenduse:
        1 aktiveeri oma arvutites remote desktop connections
        2. logi selle abil masinast nr2 masinasse nr 1 ...avaneb ilgelt lahe pilt, kus SInu käsutuses on masina nr1 võimlused ja näed ka lives toimuvat
        3. otsid üles nr2 masina jagatud katalogist prinditava asja
        4. prindid selle välja

lõpetuseks võtad suutäie rahusteid

Comment

ühesõnaga saan ma nii aru, et ei ole mingit lihtsat võimalust selle teostamiseks ilma draiverita jah...

(windowsi vahetusest poleks ka kasu, sest prose jääb ikka samaks...)

Comment

kännuämmelg, remote desktop segab ikka teiste arvuti kasutamist.

bloody-orc, windowsi vahetamine muudaks küll midagi, sest siis lihtsalt töötab kogu asi 32bitilisena, kui 32bit win peal.
            ja kas siis sobivaid drivereid üldse pole?

Comment

sellele printerile x64 draiverit pole (ei leidnud vähemalt HP lehelt).
              Printer siis täpsemalt HP laserjet1020

asi selles, et 7 aastat vanem tindikas (ka HP) töötab ilusti...

Comment

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
                windowsi vahetusest poleks ka kasu, sest prose jääb ikka samaks...
                ega 64bit prosele saab 32bit wini kah panna, lihtsalt on võimalik panna ka 64bit win

Comment

mis pärast mas selle 64 siis ostsin! odavam on omale 7 uut printerit osta kui teine windows...64 biti on lihtsalt vaja ja kõik. seda asja muuta ei saa...

nagu siis aru saan, mõtekat lahendust ei ole (peale windowsi vahetuse, mida ma mõtekaks ei loeks).

Comment

64bitise xp ostu vajalikkuse kohta ei oska ma midagi kosta.. kui üks tõbraski näitaks mulle veerandi eelist 32bitise ees, kummardaks maani

aga.. iseenesest proovi mõne muu printeri driveritega- mingil määral saab tööle lj1100 drivereid kasutades

edit: proovida võid ka seda: http://www.planetamd64.com/lofiversi...p/t6711-0.html
                    viimati muutis kasutaja kännuämmelg; 20 m 2006, 19:12.

Comment

proovisin ka neid teisi draivereid. ei midagi...
                      tundub, et tuleb oodata HP'lt seda draiverit...

64 eelis on see, et renderimine on mul kõvasti kiirem. samuti ka mängud. (jõudlus on kõvasti suurem kui sama seting 32 peal)

Comment

hp-lt ära drivereid 1020-le oota.. vähemalt pole nad kusagil välja reklaaminud, et sellega tegeleksid..

see 64bitise jõudluse kasv on haip.. olen seda viimastel aastatel üpris mitmel korral katsetanud(lootusega, et vahepeal tugi paranenud) ja ikka tagasi 32bitisele

Comment

mis softiga proovisid?
                          osad softid oskavad kasutada, osad mitte. need mida mina kasutan oskavad ja jõudluse vahet on näha nii renderimisel kui ka tavatöötlusel (joonestus jmt)

Comment

[OT]
                            võiks ikka üritada aidata teema alustajat.
                            minu arust ei kuulu 32/64 bit windows/linux parem/halvem siia. (vaielge ntx delfis)

kui persoon A ütleb et tal läheb vaja 64bitti, ja tal sellega parem siis persoonil B on mõttetu seletada et 32bitti on tema arust parem, ja nii peab ka kõikidel teistel olema.
                            oleneb jah mida sa teed sellega.
                            selliseid vaidlused käivad mujale.

sorry for ot
                            [/OT]

Comment

kahjuks ongi häda selles, et eriti abistamisvõimalusi 64 bitise puhul pole, mistõttu peab huviline tegema oma valiku.

ps. minu katsetused piirdusid arvutitega, mis enamaltjaolt tegelesid kontoritööga

Comment

Working...
                              X