Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

CD-R ketta maht.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

CD-R ketta maht.

Tere. Kes oskaks aidata! On vaja kirjutada arvutist CD-le film mahuga 788 MB. Ostsin CD mahuga 860 MB. Topin masinasse, tema ütleb, et vaba kettamahtu 702 MB!? Ja loomulikult kirjutama ei hakka! Mis võib mul valesti olla?

Vs: CD-R ketta maht.

Esmalt postitatud pikktiit poolt
    Ostsin CD mahuga 860 MB.
    Kus selliseid müüakse?
    Mul oli sama probleem. Film oli üle 700MB. Läksin ostsin suure hurraaga 800MB tooriku, panin Nero tööle ja mida krt. 700MB ainult vaba ?

Kuulasin maad veidi, tõmbasin oma LiteOn SHW-16H5S firmware update, tegin selle ära. Siis tõmbasin viimase Nero versiooni (7?).

Ja siis Overburniga sain asja kenasti plaadile.
    Lugemisega probleeme pole märganud.
    Minu jaoks probleem lahendatud.

NB! Kui hakkad firmwaret uuendama, siis hangi endale UPS, kui vool peaks ära minema sel hetkel siis on ai ai.
    Mul UPSi polnud, riskisin, aga sain tehtud.
    viimati muutis kasutaja Elektrik; 26 m 2006, 00:08.

Comment

Plaadi sain Hiiumaal REKO arvutipoest.

Comment

Missugune kirjutaja üldse on?
        Las näitab, et 700MB vaba, kui kirjutaja ise toetab suuremaid plaate, siis laseb sinna overburniga ikka 780MB peale. Sul programmi (Nero?) settingutes overburn ikka lubatud?
        Teine võimalus, et otsi sealt: http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?f=61 mlleks su kõrvetaja suuteline on ja kas üldse vaja firmware't vahetada.

Comment

meenub üks asi, sai kunagi nero settingutes mässatud ja leidsin nn limiidid (näed neid seal all rbal, kollane ja punane joon olid vist). kahjuks ei meenu täpsemal, proovida hetkel ei saa ka.
          tel 53729764

Comment

Nero's peab olema lubatud overburn seadete alt. Limiidid vist ei puutunud asjasse, need liigutasid seda kollast ja punast kriipsu seal teljel.

Comment

Working...
            X