Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printeri puhastus ja räpi programm

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Printeri puhastus ja räpi programm

1) Kuidas puhastada printerit Canon i550? Sain ta vahendaja kaudu, too juba mainis, et vajab tihti puhastust, kuid kuidas omanik teda puhastas, seda vahendaja ei osanud öelda. Ja nüüd ongi see jama, et 10kond lehte sai printida ja enam ei trüki, kuigi tinditank on pooleldi täis ning selle svamm on ilusti märg.
    Kasutan praegu vaid musta tanki, värvitankid puuduvad, ei näe nende järele vajadust.

2) Millist proget kasutada räppmuusika tegemiseks? Vajan midagi sellist, mis võimaldaks laivis mp3-le mikriga pikki (kuni 10 minutit) tekste peale lugeda. Soovitav midagi vabavaralist.

Vs: Printeri puhastus ja räpi programm

mp3 on pakutid formaat, seega kui tahad laulda lives peale pead kasutama .wav´i või mõnda teist pakkimata vormingut.
    vabavaraline helitöötlus proge on audacity.

Comment

2)soovitan ka audacity't. Lisad vokaali kihthaaval uutesse kihtidesse ja lõpuks ekspordid mixdown'i. Soovitavalt pane vokaali rajale natuke kaja ja kompresseeringut ka.

Comment

Printeri driveri ja kasutusjuhendi saad sellelt lehelt tõmmata:http://software.canon-europe.com/products/0000514.asp
        Lisada tuleb operatsioon süsteem ja sulle aru saadav keel.Puhastuse teeb printer ise.Tuleb vaid vastav reziim sisse lülitada.

Comment

´Ma juba tean, et Audacityga saab asju üksteise peale ladestada... Aga kuidas seda teha nii, et ma samal ajal eelmist salvestist kuuleksin? Näiteks kuuleksin muusikat samal ajal, kui sellele teksti peale loen-kui ei kuule, on võimatu rütmis püsida.

Printeri driver ammu juba olemas ja selles oli ka mingi nupp, millest ma vaatsin, et see on puhastusreziim, aga see ei mõju (kuigi printer selle klikkimisel ilusti ragistama hakkab).

Comment

Esmalt postitatud paadikapten poolt
            ´Ma juba tean, et Audacityga saab asju üksteise peale ladestada... Aga kuidas seda teha nii, et ma samal ajal eelmist salvestist kuuleksin? Näiteks kuuleksin muusikat samal ajal, kui sellele teksti peale loen-kui ei kuule, on võimatu rütmis püsida.

.
            Preferences -> Audio i/o
            Linnuke Play other tracks while recording new one.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
            X