Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Helikaarti buffrijama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Helikaarti buffrijama

Tere, probleem järgmine, et muusikat kuulates jääb mingi hetk heli lihtsalt vait.
    Uuesti mängima pannes annab ette sellise veateate:
    "Error creating DirectSound buffer. Error code: 8878001E"

Googlest otsides midagi tarka ei leidnud.

Peal on kõige uuemad helikaarti driverid. Igaksjuhuks lasin ka kõige uuema Directx'i üle, aga probleem säilis.

Helikaardiks on M-Audio Audiophile USB
    http://www.m-audio.com/products/en_u...eUSB-main.html

Äkki kellegil on ideid?

EDIT: Vigadeparandus :P
    viimati muutis kasutaja nokats; 03 m 2006, 12:40.

Vs: Helikaarti buffrijama

... kaardi ...

Comment

Kas keegi mingit elektriseadet ei lülita samal ajal.

Martin@sai sama veateate kui Majaki voolu sisse välja lülitas.
      Probleem (minul) oli selles, et toitevõrgu häire peale pani see asjandus pillid kotti.
      Aitas masina restart.
      Majak ära antud, kadus ka probleem.
      Otsi siit foorumist ,olen seda jama ka kunagi kirjeldanud, ise ei viitsi :P
      EDIT: proovi mõnda teist usb auku
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt
        Kas keegi mingit elektriseadet ei lülita samal ajal.

Martin@sai sama veateate kui Majaki voolu sisse välja lülitas.
        Probleem (minul) oli selles, et toitevõrgu häire peale pani see asjandus pillid kotti.
        Aitas masina restart.
        Majak ära antud, kadus ka probleem.
        Otsi siit foorumist ,olen seda jama ka kunagi kirjeldanud, ise ei viitsi :P
        EDIT: proovi mõnda teist usb auku
        Lugesin teemat ja proovisin kaarti läheduses asju sisse-välja lülitada, aga ei mõjunud. Heli kaob lihtsalt lambist ära... Ja kusjuures ma täheldasin ka seda, et kui kõlarid on taha ühendatud, siis kaob ära, aga kui ainult kõrvaklapid, siis minuarust oli kõik korras.

Proovisin ka teist usb pesa - ei mõjunud.

Lõpuks lasin ka driverid uuesti üle ja siin ilmnes üks aga: driver ilusti peal ja restart tehtud ja kui peale restarti kaart sisse lülitada, siis ta peaks tegema 2 korda "new hardware wizard't" läbi, aga ta jääb mõlemal korral otsimise koha peal toppama, st jääbki otsima. Ma millegi pärast kardan, et siin võibki jama peituda.
        Ei ole ideid ka, miks ta nii teeb ja kuidas asi lõpule viia.

PS eelmine kord ei installinud drivereid mina ja ei tea, kas siis said need 2 asja tehtud.

Comment

Nonii, nüüd on case pooleldi lahendatud: win XP sp2 + uus driver
          Win 2k'le ei oldud lihtsalt uusi drivereid tehtud.
          Enam niisama lambist ära ei kao, vaid nüüd kaob ainult toitevõrgu häire peale, nagu maritnj kirjutas (ennem ma ei saanud arugi, et mõnel korral võis ka selle pärast ära kaduda).
          Antud juhul tekib mul mõnes lülitis lihtsalt lülitamise hetkel kaarleek (vene lülitid ahju!), mis "kostub" ka läbi kõllide. Selle vastu peaks UPS imehästi aitama, mida hetkel loomulikult veel ei ole.

"Found New Hardware Wizard'i" probleem on veel säilinud, aga selle saab ka loodetavasti varsti lahendatud.

Kaardi kohta ütleks, et n*ssi on siiamaani suht palju olnud, aga heli ja puhtus on ka seda väärt! (Y)
          viimati muutis kasutaja nokats; 03 m 2006, 22:33.

Comment

kaardi siiski.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
              kaardi siiski.
              Jah, millegi pärast on selline kirjapilt kuskilt sisse jäänud

Comment

Tundub, et nüüd sai probleem selle kaardiga lahendatud... APC Smart-UPS on võtmesõnaks.

Comment

Minu arust see küll normaalne pole, et mingi lüliti klõpsu pärast arvuti segast hakkab panema. Ise ragistan küll pidevalt arvuti kõrval igasugu tarbijatega, trafod värgid jne. Siiani pole küll probleeme tekkinud.
                  Äkki toiteka lüüdid hakkavad otsi andma?

Comment

Probleem on ilmselt arvutis jah, kas emaplaat ei talu mingeid häireid või on tõesti toiteplokis asi. Nüüd peale upsi lisamist süsteemi on probleem nagu pühitud... Praegu on mul helikaardil klapid, aktiivmonitorid ja pult taga ning ei ole mingit häiret või kokkujooksmist. Eelnevalt tegi kasvõi ainult kõlarite ühendamisel väljundisse mõne aja pärast restardi masinale.

Comment

Working...
                    X