Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

panasonic raadio device number

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

panasonic raadio device number

Tere

On raadio. Panasonicu oma. tüüp RX-ES20.
    KAs keegi teab, kust saada selle tegelase device number, e. number, mida kasutab IR pult selle masinaga suhtlemiseks.
    Miks vaja? puldile vaja selgeks teha, et ta on see pult, e. universaalpuldi setup.

raadio manual ka, äkki aitab. http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/RXES25.PDF
    mina sealt seda numbrit välja ei võlunud.

Vs: panasonic raadio device number

see number oleneb universaalpuldist ja on eri tüüpi universaalpultidele erinev.
    ehk aitab sind otsingutes teadmine,et originaalpult peaks tal olema EUR648251

Comment

seda ma tean, mis on originaalpult. aga mul on vaja IR serial numbrit. see on kõikidel raadiotel sama (kõikidel RX-ES20 raadiotel).
      IR jada, mis pult välja saadab on ju selline: xxxxyyyyyy, kus x on device number (mida ma otsin) ja yyyyyy on command, mis on 4,6 või 8 bitti pikk (olenevalt sellest, mida panasonic kasutab.)

Comment

raske juhus.pole kunagi nii sügavalt teooriasse süvenenud,aga panasonic kasutab üldiselt kaugjuhtimises süsteemi REC-80,edasi teed koodilugeja ja saadki vajaliku koodi originaalpuldist kätte.kindlast on neid koodilugejaid erinevaid,kuid esimene ettjäänu oli YAMPP-3

Comment

Working...
        X