Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kuidas puhastada kõvaketast?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kuidas puhastada kõvaketast?

Lugu selline,et aegade jooksul on olnud igasuguseid programme ja muud stuffi,vahepeal maha kustutatud ja uut lisatud jne.See,et ma maha midagi kustutan,ei tähenda ju veel,et ongi kõik kadunud,mingeid failijupikesi ja asju ikka jääb.Ja kujutan ette ,et sellist pahna on arvutis kõvakettal kuhjaga.Kuidas sellest jamast lahti saab? Või saab ainult kui format c ja jälle uus opi süsteem kõige juurdekuuluvaga peale tagasi.Kes valgustaks?

Vs: kuidas puhastada kõvaketast?

Format on alati kõige kindlam ja parem. võid ka käsitsi alati kõik üle käia, aga see võtab ilgelt aega.
    Tulevikus jäta meelde, et programme hävitades ära kasuta Del nupu vaid Add/Remove programs tegelast Windowsi control paneelist, mis kustutab ära ka registris ja mujal asuva pahna, mida nii mõnigi soft tekitab...

Comment

Defragment ka abiks.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

defragment lihtsalt parandab natike kiirust aga ei puhasta HDD'd (kahjuks).
        Liigutab failide jupid kõvakettal jäjestikuku.
        aga kasuks tuleb ikka

Comment

Ma soovitan sul järgmine kord kui windowsi installid panna windows eraldi partitsioonile ja pahn mujale, siis on lihtsam uut windowsi panna, teed ainult sellele partitsioonile formati kus windows on. Muidu on ka olemas igast programme mis windowsi veidi kohendavad. Julgeks pakkuda sellist nagu"PageDefrag" mis paneb windowsi registri tükikesi kokku, kui ma ei eksi. Ja kui bootupiga on probleeme, siis lae endale "TweakNow PowerPack 2005" seal saad kruttida igasuguseid asju mis äkki vaja on, muidugi saab seda kõike ka ilma selle programmita teha, lihtsalt seal on enamus asju kokku toodud ja on palju kiirem viis. Siis on veel "RegEdit" mis peaks registri sissekandeid vähendama, aga ma pole viitsinud sellega jamada ei oska öelda kas on lihtne või mitte.
          Alati saab ka windows repairi teha, mis kirjutab windowsi kausta üle, hiljem võivad mõningad programmid streikima hakata, aga selleks varu installe.

Comment

Algul Mr.Muscle ja pärast Fairyga üle loputada - siis särab vahvalt )

Comment

Format c: ja asi korras arvuti puhas. Kui sul on kõvaketas kaheks jaotatud siis tee sellel d: i: või milline iganes sul se on ka format ära.siis on kindlasti puhas.

Comment

http://www.r-wipe.com/

Comment

Registris aitab korda luua System Mechanic, näiteks 30 päeva prooviversioon.

Comment

puhastamiseks õieti polegi programmi, võid registrit korrastada, kuid enne tee sellest backup. tihti topivad programmid failijupikesi windowsi kataloogidesse a jätavad sinna ka peale add/remove... kasutamist. repair install puhastaks enamuse. kõige parem olekski widoozal eraldi partitsioon, kuhu saad formaati teha.
                    tel 53729764

Comment

CIF-iga puhastada ei soovita, kriimustab ära

Comment

Working...
                      X